Πες μου το ζώδιο του φίλου σου να σου πω ποιος είναι! thumbnail

Πες μου το ζώδιο του φίλου σου να σου πω ποιος είναι!

 


 


Πες μου τον φίλο σου να σου πω τι ζώδιο είσαι! Όπως και στον έρωτα, έτσι και στην φιλία, τα άστρα μπορούν να μας δώσουν μια εικόνα του είδους της σχέσης που μπορούμε να περιμένουμε από τους άλλους. Γιατί ο φίλος δεν φαίνεται μόνο στην δυσκολία αλλά και στην συναστρία!


ΚριόςΚριός


Ευθύς, ντόμπρος, παρορμητικός, σωστός σίφουνας, ο Κριός είναι ο τύπος φίλου που θέλεις να έχεις όταν νιώθεις πως όλοι είναι συγκαταβατικοί μαζί σου. Δεν θα διστάσει να σου την πει, ακόμη και να τσακωθεί μαζί σου, πολλές φορές δίχως αφορμή. Αλλά, όταν κοπάσει ο θυμός του, δεν θα θυμάται καν τι έγινε. Ασταθής στους στενούς δεσμούς, δεν ενδείκνυται για κάποιον που αποζητά φιλικές επαφές κάθε μέρα.

Λέξη κλειδίΕιλικρίνεια
Καρμική σχέσηΖυγός
Αδερφές ψυχέςΛέων, Τοξότης
Καλοί φίλοιΔίδυμος, Υδροχόος
Από απόστασηΚαρκίνος, ΑιγόκερωςΤαύροςΤαύρος


Οι Ταύροι θυμίζουν γερμανικό αυτοκίνητο: είναι πιστοί και αξιόπιστοι αλλά ταυτόχρονα αργοκίνητοι, βαρετοί, χωρίς συγκινήσεις. Ο Ταύρος θα μείνει δίπλα σας ακόμα όταν όλοι οι υπόλοιποι θα σας έχουν προδώσει. Το ίδιο όμως απαιτεί και από εσάς με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώσετε πιεσμένος. Αν και λάτρης των απολαύσεων ποτέ δεν θα αφεθεί στην παρόρμηση της στιγμής. Απαιτεί προγραμματισμό και μισεί κάθε είδους κυκλοθυμία.

Λέξη κλειδίΣταθερότητα
Καρμική σχέσηΣκορπιός
Αδερφές ψυχέςΠαρθένος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοιΙχθύες, Καρκίνος
Από απόστασηΛέων, Υδροχόος

 

ΔίδυμοιΔίδυμοι


Ο Δίδυμος είναι ο φίλος που λατρεύουν οι τηλεφωνικές εταιρείες. Δεν θα διστάσει να σε πάρει τηλέφωνο στις τέσσερις τα ξημερώματα για να σου διηγηθεί ένα περίεργο όνειρο. Απίστευτα επικοινωνιακός γοητεύει με τη χειραψία αλλά και εξίσου γρήγορα προχωρά στην επόμενη. Ικανός να εκφέρει άποψη επί παντός είναι ιδιαίτερα ευχάριστος στην παρέα αλλά ασταθής και αναξιόπιστος για κολλητή παρέα.

Λέξη κλειδίΕπικοινωνιακότητα
Καρμική σχέσηΤοξότης
Αδερφές ψυχέςΖυγός, Υδροχόος
Καλοί φίλοιΛέων, Κριός
Από απόστασηΠαρθένος, ΙχθύεςΚαρκίνοςΚαρκίνος


Ο Καρκίνος δεν έχει φίλους, έχει αδερφούς. Χτίζει σταθερές και μακροχρόνιες φιλίες και τους αφιερώνεται. Στις δυσκολίες των φίλων του θα είναι αυτός που θα τρέξει μέχρι τέλους, εγκαταλείποντας κάθε δική του υποχρέωση. Η μόνη περίοδος όπου το απόλυτο δώσιμο θα υποχωρήσει είναι αυτή του έρωτα. Ταυτόχρονα, απαιτεί από τους φίλους του την ίδια, έως θανάτου, αποκλειστικότητα που προσφέρει.

Λέξη κλειδίΣυναισθηματικότητα
Καρμική σχέσηΑιγόκερως
Αδερφές ψυχέςΙχθύες, Σκορπιός
Καλοί φίλοιΤαύρος, Παρθένος
Από απόστασηΚριός, Ζυγός

 

ΛέωνΛέων


Το λιοντάρι είναι ο φίλος που θα σου προσφέρει τα πάντα αρκεί να δεχτείς να παίξεις το παιχνίδι του. Αυτό θα σε επιλέξει ως φίλο και θα απαιτήσει από εσένα να το δοξολογείς καθημερινώς και αδιαλείπτως. Δεν θα ανεχτεί επ’ ουδενί την σύγκριση ή την αμφισβήτηση. Κατέχει (ή νομίζει πως κατέχει) την κεντρική θέση της παρέας και της το ανταποδίδει δεόντως επιδαψιλεύοντας δώρα και κεράσματα.

Λέξη κλειδίΓενναιοδωρία
Καρμική σχέσηΥδροχόος
Αδερφές ψυχέςΚριός, Τοξότης
Καλοί φίλοι:Ζυγός, Δίδυμοι
Από απόστασηΤαύρος, Σκορπιός


 


 


Παρθένος


Παρθένος


Ιδιότροπος, ανασφαλής, περίεργος, υποχόνδριος και με μια διάθεση να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα, ο Παρθένος δεν είναι και ο πιο εύκολος φίλος. Δίπλα του νιώθεις σαν συμβασιούχος: τα εξάμηνα περνάνε βασανιστικά αλλά η μονιμοποίηση όλο και απομακρύνεται. Όταν όμως έρθει, θα σας φέρει έναν φίλο απόλυτα δοτικό που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα γενέθλιά σας.

Λέξη κλειδίΑπαιτητικότητα
Καρμική σχέσηΙχθύες
Αδερφές ψυχέςΤαύρος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοιΚαρκίνος, Σκορπιός
Από απόστασηΔίδυμοι, Τοξότης

 

ΖυγόςΖυγός


Συμπαθής και καλοσυνάτος, υποχωρητικός και καλοπροαίρετος, ο Ζυγός είναι το ζώδιο που κάνει φίλους πιο εύκολα από όλα τα υπόλοιπα. Μοναδική του έγνοια είναι να ικανοποιεί τους γύρω του, με αποτέλεσμα αυτά που λέει να μην ανταποκρίνονται σ’ αυτά που πιστεύει αλλά σ’ αυτά που περιμένουν οι άλλοι να ακούσουν. Πέραν των όλων των  άλλων, μία φιλία με Ζυγό θα οδηγήσει σε σίγουρη διεύρυνση του κύκλου σου, καθώς δρα ως ο καλύτερος διαφημιστής.

Λέξη κλειδίΣυντροφικότητα
Καρμική σχέσηΚριός
Αδερφές ψυχέςΔίδυμοι, Υδροχόος
Καλοί φίλοιΛέων, Τοξότης
Από απόστασηΚαρκίνος, Αιγόκερως


 


ΣκορπιόςΣκορπιός


«Ω, φίλοι ουδείς φίλος». Αυτήν την ρήση του Αριστοτέλη ο Σκορπιός την έχει κάνει μότο ζωής. Είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει ό,τι πεις για να τεκμηριώσει την υποτιθέμενη προδοσία σου και να σε μετατέξει στην πλευρά του εχθρού. Αυτή η έμφυτη καχυποψία τον κάνει και ιδιαίτερα φειδωλό στις εκμηστηρεύσεις. Από την άλλη, αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις.

Λέξη κλειδίΔιακινδύνευση
Καρμική σχέσηΤαύρος
Αδερφές ψυχέςΚαρκίνος, Ιχθύες
Καλοί φίλοιΠαρθένος, Αιγόκερως
Από απόστασηΥδροχόος, Λέων

 

ΤοξότηςΤοξότης


Αν εξαιρέσει κανείς ότι δύσκολα κάνει μακροχρόνιες φιλίες και ότι έχει ταχείς ρυθμούς, η φιλία με έναν Τοξότη είναι μοναδική εμπειρία. Η έφεσή του στην φιλοσοφική ανάλυση τον κάνει τέλειο συμβουλάτορα. Έχει μια λύση για κάθε πρόβλημά σου. Ταυτόχρονα, είναι ανοικτός σε κάθε νέα εμπειρία. Από έναν καφέ στο Θησείο μπορείτε να βρεθείτε σε εορτατιστικό τριήμερο στα Γιάννενα…

Λέξη κλειδίΔιασκέδαση
Καρμική σχέσηΔίδυμοι
Αδερφές ψυχέςΛέων, Κριός
Καλοί φίλοιΥδροχόος, Ζυγός
Από απόστασηΠαρθένος, Ιχθύες


  


Αιγόκερως


Αιγόκερως 


Απόμακρος, ψυχρός, σνομπ και σαρκαστικός, ο Αιγόκερως είναι δύσκολος άνθρωπος. Η πολλή δουλειά δεν του αφήνει χρόνο παρά για ελάχιστους φίλους. Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά επιλεκτικός. Πέρα από το όχι και τόσο δελεαστικό περίβλημα όμως βρίσκεται ένας ουσιαστικός φίλος που δεν διστάζει να γίνει αυστηρός και επικριτικός παρά να χαϊδέψει τα αυτιά σου, αφήνοντάς σε να πλανάσαι περί της πραγματικότητας.

Λέξη κλειδίΟυσιαστικότητα
Καρμική σχέσηΚαρκίνος
Αδερφές ψυχέςΤαύρος, Παρθένος
Καλοί φίλοιΙχθύες, Σκορπιός
Από απόστασηΖυγός, Κριός

 

ΥδροχόοςΥδροχόος


Αλτρουιστής, ιδεαλιστής, με μια διάθεση να κάνει τον κόσμο καλύτερο, ο Υδροχόος είναι απόλυτα φυσικό να κάνει για τον φίλο του το καλύτερο δυνατό. Αν παραστεί ανάγκη, τον τοποθετεί υπεράνω οικογένειας, έρωτα και προσωπικού κόστους. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν αφοσιώσεται εύκολα, καθώς οι φίλοι πολλοί και ο χρόνος -αντικειμενικά- λίγος…

Λέξη κλειδίΑυταπάρνηση
Καρμική σχέσηΛέων
Αδερφές ψυχέςΔίδυμοι, Ζυγός
Καλοί φίλοιΤοξότης, Κριός
Από απόστασηΤαύρος, Σκορπιός


 


ΙχθύεςΙχθύες


Οι Ιχθύες ως γνωστόν ζουν στον κόσμο τον δικό τους. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστοι σε ό,τι αφορά ραντεβού και λοιπές υποχρεώσεις. Όμως είναι ευαίσθητοι, καλοί ακροατές και ιδιαιτέρως συμπονετικοί. Ταυτόχρονα είναι ιδιαιτέρως εξυπηρετικοί χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Τέλος, ακόμα και αν καβγαδίσετε, θα είναι αυτοί που θα κάνουν την πρώτη κίνηση συμφιλίωσης.

Λέξη κλειδίΕυαισθησία
Καρμική σχέσηΠαρθένος
Αδερφές ψυχέςΚαρκίνος, Σκορπιός
Καλοί φίλοιΤαύρος, Αιγόκερως
Από απόστασηΔίδυμοι, Τοξότης


 


 


http://www.astrologia-zwdia.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X