Δέλλας: «Και τώρα το πρωτάθλημα»

Το μήνυμα που έστειλε χθες στη Συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πρώτη παντού. Στη βαθμολογία, στην επίθεση, στην άμυνα στους σκόρερ… Η “Ένωση” εξασφάλισε πρώτη την άνοδο στα “σαλόνια” έχει έξι βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Ηρακλή και απομένουν τέσσερα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο “Κολοσσός” μιλώντας σήμερα στους παίκτες του, τους συνεχάρη εκ νέου για την επιτυχία τους, αλλά τους τόνισε ότι έχουν ακόμα κάποιες… δουλειές να τελειώσουν.

 «Θέλω να σας δώσω και πάλι συγχαρητήρια. Όλοι μαζί πετύχαμε τον στόχο μας. Όλοι μαζί, ως ομάδα. Ήμασταν ενωμένοι και φάνηκε στο γήπεδο. Αυτό έπαιξε το ρόλο του και πετύχαμε την άνοδο όπως είχαμε πει: πριν τελειώσουν τα πλέι οφ. Ανεβήκαμε τόσο γρήγορα επειδή ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Δείξαμε σοβαρότητα και πήραμε συνεχόμενες νίκες. Αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά στη συνέχεια για να φτάσουμε στο σήμερα», είπε αρχικά ο “Κολοσσός” για να καταλήξει λέγοντας:

 «Δεν έχουμε τελειώσει όμως. Τώρα πάμε και να τον τίτλο να τον τελειώσουμε κι αυτόν μαθηματικά. Μένουν τέσσερα ματς, θα πάρετε ευκαιρίες όλοι, γι’ αυτό και θέλω σοβαρότητα και ενότητα. Δεν θέλω να χαλαρώσουμε στο τέλος και να χαλάσουμε ό,τι έχουμε καταφέρει ως τώρα. Είδατε πως αλλάζουν τα πράγματα από τη μία στιγμή, αν δεν υπάρχει συγκέντρωση».

Σχετικά άρθρα