Πρόβλημα με Γλύκο, «μέσα» Κλάους, Βίτορ

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αυριανή (27/5) αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναγιώτης Γλύκος ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο ωστόσο, συμμετέχει κανονικά στην αποστολή για το ματς της 3ης αγωνιστικής των play offs και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Τετάρτη. Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ προπονήθηκαν κανονικά παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις ενώ ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα. Εξάλλου, ο Μακ έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και οι Γκολάσα και Δεληγιαννίδης.

Η προπόνηση του “Δικεφάλου” περιελάμβανε κυρίως αποφόρτιση με πρόγραμμα χαμηλής έντασης με τους “ασπρόμαυρους” να ακολουθούν προθέρμανση, 5-2 και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Μετά από το πέρας του προγράμματος ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Κ.Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.

Σχετικά άρθρα