Επιλογή από το Λιμπερταδόρες

Τζάμπα σταμάτησε η πορεία μας προς το ταμείο το βράδυ της Κυριακής! Περάσαμε το over στο Σαν Λορέντζο – Σέρο Πορτένιο (0-3) με το σκορ να είναι 0-0 στο 77’ (!) και χάσαμε το over στο Κερέταρο – Πατσούκα που έμεινε στο 2-0 από το 52’ και δεν δόθηκε στο 69’ πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης. Συν το ότι η Πατσούκα ήθελε οπωσδήποτε γκολ για να περάσει στον τελικό. Ακόμη και οι μπουκ δεν πίστευαν πως θα… χαλάσει αυτό το over και το προσέφεραν στο 1,20 στο 52’!

Από το αποψινό κουπόνι ξεχωρίζει ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα ανάμεσα σε Ντνίπρο – Σεβίλλη. Λογικό φαβορί οι Ανδαλουσιάνοι, στο 1,50 – 1,60 όμως, που κυκλοφορεί το «διπλό» δεν βρίσκουμε καμία αξία. Οφείλουμε πάντως, να αναγνωρίσουμε τα βήματα προόδου που κάνει ο εγχώριος Οργανισμός στα ειδικά στοιχήματα όσον αφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι (έχει πλούσιες επιλογές). Δεν μπορούμε από την άλλη βέβαια, να μην τονίσουμε και τη μεγάλη απόκλιση στις αποδόσεις με τους μπουκ του εξωτερικού (π.χ. το να δοθεί πέναλτι στο ματς, στον ΟΠΑΠ προσφέρεται στο 2,20 και έξω στο 3,75). Βλέπουμε πάντως… φως στο τούνελ και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο για τους παίκτες που ποντάρουν στον εγχώριο μπουκ.

138 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 1 (dnb) 1,83
Ποντάρουμε τον «άσο» στο dnb, κάτι που σημαίνει ότι πληρωνόμαστε εάν κερδίσει η Κρουζέιρο, παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας και οδηγούμαστε στον κουβά σε περίπτωση ήττας των Βραζιλιάνων. Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «8» στο Λιμπερταδόρες, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, νίκησε στο πρώτο ματς η Κρουζέιρο, εξ ου και πηγαίνουμε στο dnb, αφού περνάει και με ισοπαλία. Οσοι ενδιαφέρονται να ποντάρουν στον «άσο», «κυκλοφορεί» κατά μέσο όρο στο 2,50 – 2,60 στο εξωτερικό (2,05 στον ΟΠΑΠ). Η Ρίβερ το έχουμε γράψει αρκετές φορές φέτος, ότι δεν… τραβάει στο Λιμπερταδόρες. Με τα… ψέματα πέρασε τον όμιλο, στάθηκε τυχερή στους «16», καθώς αποκλείστηκε η Μπόκα για τα έκτροπα που έγιναν στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Είναι ομάδα που χρειάζεται αρκετές φάσεις για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και δεν πιστεύουμε ότι θα της δοθούν τόσες ευκαιρίες στο Μπέλο Οριζόντε. Το γήπεδο θα… βράζει (θα έχει περίπου 60.000 οπαδούς), η Κρουζέιρο κατεβαίνει με ψυχολογία, μπορεί με… όπλο τη δύναμή της στις αντεπιθέσεις να το πάρει το ματς.

Σχετικά άρθρα