Fondant με σοκολάτα με αχλάδια!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">6 αβγά</li>
<li class="ingredient">300γρ. σοκολάτα μαύρη, σε κομματάκια</li>
<li class="ingredient">270γρ. βούτυρο αγελάδος</li>
<li class="ingredient">35γρ. αλεύρι μαλακό</li>
<li class="ingredient">100γρ. ζάχαρη κρυσταλλική</li>
<li class="ingredient">4 αχλάδια κομμένα σε κομμάτια</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Βουτυρώνετε 10 πυρίμαχα μπολάκια και τοποθετείτε 3 κομμάτια αχλάδι μέσα στο κάθε μπολ.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τα αβγά και τη ζάχαρη και χτυπάτε στη μεσαία ταχύτητα. Όταν διογκωθούν σταματάτε το χτύπημα, προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Ρίχνετε και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Μοιράζετε τα αχλάδια στα πυρίμαχα μπολάκια και προσθέτετε το μίγμα της σοκολάτας, ώστε να καλύπτει τα 2/3 του σκεύους. Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 5</h4>
<p class="instructions">Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε τα πυρίμαχα σκεύη στον φούρνο και ψήνετε για περίπου 10 λεπτά.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα