Διαφορετικό ρυζόγαλο….με σοκολάτα και κάστανα!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">850ml γάλα πλήρες</li>
<li class="ingredient">160γρ. ρύζι</li>
<li class="ingredient">200γρ. ζάχαρη κρυσταλλική</li>
<li class="ingredient">60γρ. σοκολάτα υγείας</li>
<li class="ingredient">3 κρόκους</li>
<li class="ingredient">100γρ. κάστανα βρασμένα, θρυμματισμένα</li>
</ul>
<div> </div>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Βράζετε το ρύζι σε 400ml νερό με λίγο αλάτι. Αποσύρετε από τη φωτιά μόλις το ρύζι απορροφήσει το νερό.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα τους κρόκους με τη ζάχαρη και αραιώνετε με λίγο από το γάλα.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Βάζετε σε μία κατσαρόλα το υπόλοιπο γάλα με τα κάστανα στη φωτιά για να πάρουν μία βράση. Μόλις το μίγμα βράσει, προσθέτετε το ρύζι.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε το μίγμα με τους κρόκους και τη ζάχαρη και ανακατεύετε συνέχεια για να μην κόψει το ρυζόγαλο.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 5</h4>
<p class="instructions">Τέλος, προσθέτετε τα κομμάτια σοκολάτας, εάν δεν έχει πήξει αρκετά, το βάζετε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να πήξει.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 6</h4>
<p class="instructions">Όταν το ρυζόγαλο είναι έτοιμο, το αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε σε μπολάκια.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα