Υγιεινό παγωτό ξυλάκι με καρπούζι και πεπόνι: Θερμίδες 50!

<div class="recipe-info-left">
<ul>
<li>2 1/2 φλιτζάνια κομμένα σε κύβους καρπούζι και πεπόνι</li>
<li>1/2 φλιτζάνι φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα</li>
<li>1/4 φλιτζάνι ζάχαρη</li>
<li>5 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού</li>
<li>1 κουταλιά ανοιχτόχρωμο σιρόπι καλαμποκιού</li>
</ul>
</div>
<div class="recipe-info-right">
<h2>Τρόπος μαγειρέματος</h2>
<p><span class="step">1</span></p>
<p>Πρόσθεσε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ να γίνουν smoothie.</p>
<p><span class="step">2</span></p>
<p>Πέρασε το μίγμα από πετσέτα κουζίνας, τουλπάνι ή γάζα και στύψε ώστε να κρατήσεις μόνο τα υγρά.</p>
<p><span class="step">3</span></p>
<p>Ρίξε το υγρό σε φορμάκια για παγωτό.</p>
<p><span class="step">4</span></p>
<p>Κάλυψε τα φορμάκια με αλουμινόχαρτο και κόψτε μια σχισμή στο αλουμινόχαρτο.</p>
<p><span class="step">5</span></p>
<p>Βάλε στη σχισμή από ένα ξυλάκι παγωτού.</p>
<p><span class="step">6</span></p>
<p>Άφησέ τα στην κατάψυξη αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα.</p>
<p><span class="step">7</span></p>
<p>Σέρβιρε αφαιρώντας από τα καλούπια.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα