Τσουνάμι… Ολυμπιακός

Βήμα τίτλου έκανε ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό τον οποίο διέλυσε με 16-2.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρέθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός μετά την ιστορική συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (για πρώτη φορά στην ιστορία του), έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο… δυνάστης του αθλήματος Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώριο για αμφισβήτηση της ανωτερότητας του και έκανε το 1-0 στη σειρά. Ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες.

Η ομάδα του Βλάχου συνεχίζει την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παραμένει αήττητη στις εντός συνόρων διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός από την αρχή της αναμέτρησης έκανε… ξεκάθαρο πως δεν αστειεύεται και πάτησε τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί αλλά δεν κατάφεραν να δυσκολέψουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετέτρεψε τον τελικό σε παράσταση για έναν ρόλο.

Σχετικά άρθρα