«Πιο σημαντικές η προσήλωση και η διάρκεια»

«Πιο σημαντική και από τη νίκη, είναι η προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες μου και η διάρκεια που είχαν στο παιχνίδι», υπογράμμισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Άρη στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

«Ξεκινήσαμε την ημιτελική σειρά με μεγάλη συγκέντρωση και έτσι όπως πρέπει να διαχειριστούμε ένα αγώνα πλέι οφ», επισήμανε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και εξήγησε: «Ξέραμε πως ο Άρης είναι πολύ σοβαρή ομάδα, που γνωρίζει τι επιδιώκει και σε ποια σημεία θα χτυπήσει. Τους βγάλαμε από το πλάνο τους και τον ρυθμό μας. Πιο σημαντική και από τη νίκη, είναι η προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες μου και η διάρκεια που είχαν στο παιχνίδι. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι ήταν μέσα στο πνεύμα της ομάδας, στον απόλυτο βαθμό. Κρατάμε το 1-0 και η διαφορά δεν έχει καμία σχέση. Μετράνε μόνο οι νίκες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση».

«Κάναμε κάποια λάθη χωρίς πίεση κι αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλω να το διορθώσουμε στο άμεσο μέλλον», σχολίασε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» παρά την μεγάλη σε έκταση νίκης της ομάδας του και πρόσθεσε: «Αυτό χωράει βελτίωση».

«Ήταν σημαντικό να παίξουμε με τον τρόπο μας», τόνισε ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και επισήμανε: «Σεβόμαστε τον Άρη και για αυτό από το ξεκίνημα θέλαμε να τους δείξουμε πως θέλουμε την νίκη. Κάναμε το πρώτο βήμα και στόχος είναι στο επόμενο ματς να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βελτιώσουμε ό,τι δεν κάναμε σωστά απόψε».

Σχετικά άρθρα