«Έχω ξεχάσει και εγώ πότε είναι φάουλ»…

«Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα έχω ξεχάσει και εγώ πότε είναι φάουλ και πότε όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στην δεύτερη συνάντηση της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και εκφράζοντας τα παράπονα του για την διαιτησία των Γκόντα, Πηλοΐδη και Ψαριανού.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου» έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη και σχολίασε: «Άξιζε την νίκη, ήταν καλύτερος. Δώσαμε γήπεδο στην αρχή στον Παναθηναϊκό και δεν έπρεπε. Βρήκαμε ρυθμό στη συνέχεια και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Είχαμε δυόμιση λεπτά πολύ άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά και την κράτησε μέχρι το τέλος»

«Το μπάσκετ δεν είναι έτσι», απάντησε ο Μαρκόπουλος σε ερώτηση σχετικά με την διαιτησία και τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες. Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδο έχω ξεχάσει και εγώ τι είναι φάουλ και τι δεν είναι. Πάντα θα γίνονται λάθη, το θέμα είναι να σφυρίζονται τα ίδια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε και με διαφορά το ματς. Είναι πολύ καλή ομάδα μπορεί να σε βγάλει από τον ρυθμό του. Δεν είναι θέμα αυτό. Οι παίκτες μου όμως διαμαρτύρονται».

Ο Μιχάλης Λιάπης επισήμανε ότι στον ΠΑΟΚ κόστισαν τα νεκρά διάστημα στο δεύτερο μέρος: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δε ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και πήγα παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Καταφέραμε να περάσουμε μπροστά, αλλά τα νεκρά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο μας στοίχησαν. Τώρα θέλουμε δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη για να φέρουμε και πάλι τη σειρά στο ΟΑΚΑ».

Σχετικά άρθρα