Αρβανίτης: «Να μείνουμε ενωμένοι»

Ενωτική γραπτή δήλωση έκανε ο Λευτέρης Αρβανίτης μετά τις αναφορές εναντίον οργανωμένων οπαδών της ομάδας στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης που εκδόθηκε ύστερα από την ανακοίνωση της τιμωρίας της διεξαγωγής τεσσάρων εντός έδρας αναμετρήσεων «κεκλεισμένων των θυρών» για τα επεισόδια του τρίτου προημιτελικού των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ.
Η γραπτή δήλωση του προέδρου των «κίτρινων»:
«Φίλοι του Άρη,
Η ομάδα μας βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Μετά από αγώνες που κάναμε ΜΑΖΙ, μετά από δοκιμασίες που περάσαμε ΜΑΖΙ, μετά από αγωνίες και κινδύνους που βιώσαμε ΜΑΖΙ, καταφέραμε κάτι που οι περισσότεροι θεωρούσαν απίθανο: Να βγάλουμε τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ από τα σκοτεινά τούνελ της αναξιοπιστίας και της αβεβαιότητας και να τον ξανακάνουμε ελκυστικό και υγιή.
Μείναμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά, όποτε οι περιστάσεις το απαιτούσαν και όποτε οι συνθήκες το επέβαλλαν. Εμείς, ως διοίκηση που προέρχεται από τα τσιμέντα και τον οπαδικό κόσμο του ΑΡΗ και εσείς, ως γνήσιοι φύλακες των συμφερόντων της ομάδας, που την ακολουθείτε πιστά σε όλα τα πέταλα της γης.
ΜΑΖΙ φέραμε ξανά τον ΑΡΗ στο αγωνιστικό προσκήνιο. ΜΑΖΙ καταφέραμε να προσελκύσουμε έναν επενδυτή της εμβέλειας του κ. Νικόλαου Λάσκαρη, του οποίου η παρουσία για να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρά μας, είναι επιβεβλημένη.
Έχοντας την τιμή και το προνόμιο να ανήκω στην μεγάλη Αρειανή οικογένεια αλλά και με την βαριά ευθύνη που φέρω σαν πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε, σας καλώ όλους στο πλευρό μας. Στο πλευρό της διοίκησης, του νέου επενδυτή, των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. Τώρα είναι ανάγκη ίσως περισσότερο από ποτέ, να μείνουμε ΜΑΖΙ και με ψυχραιμία και αίσθημα ευθύνης, να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε επιπλέον ώθηση στον Αυτοκράτορα.
Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια δεν σας έδωσα ποτέ. Αυτό όμως που με σιγουριά μπορώ να σας υποσχεθώ για το μέλλον είναι τούτο: Αν σταθούμε όλοι ΜΑΖΙ ο ένας δίπλα στον άλλον, η επόμενη ημέρα του ΑΡΗ θα είναι σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη. Αρκεί να είμαστε ΜΑΖΙ, μαθαίνοντας από τα λάθη μας και έχοντας την μεγαλοψυχία να τα συγχωρούμε, όταν αυτά συμβαίνουν».
Με τιμή,
Λευτέρης Αρβανίτης»

Σχετικά άρθρα