Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εργάσιμη τελειώνει με αρκετή ενέργεια και διάθεση για δράση μιας και η Σελήνη είναι ακόμα στον 7ο οίκο σου, όμως τα παρατράγουδα δε θα εκλείψουν και ίσως σου χαλάσουν την όρεξη να βγεις. Αν, δε, έχεις κανονίσει συνάντηση με ένα πρόσωπο που κάτι πάει να γίνει ίσως αναβληθεί ή στραβώσει τελείως. Καλύτερα λοιπόν να προφασιστείς εσύ μια δικαιολογία και να τη μεταθέσεις για άλλη μέρα που θα σου προσφέρει ευνοϊκότερες προοπτικές.
Σε σχέση: Άλλα λέει η θεια μου αλλά ακούν τα αφτιά μου θα είστε σήμερα με το ταίρι σου και η ασυνεννοησία σας μπορεί να κτυπήσει να ευαίσθητα νεύρα σου. Υπομονή και επανάληψη! Είναι η καλύτερη λύση.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Mια δόση μελαγχολίας ίσως σε χτυπήσει σήμερα, καθώς άλλη εικόνα είχες φτιάξει στη φαντασία σου για ένα άτομο κι αλλιώς φαίνεται να είναι ή έτσι νομίζεις εσύ γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι ένα παιχνίδι του καχύποπτου μυαλού σου και τίποτα από όσα σκέφτεσαι να μην ισχύει. Καλό θα ήταν να μην χαλιέσαι και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου κι όχι τη λογική σου.
Σε σχέση: Ένα οικονομικό μπέρδεμα θα αναστατώσει τη σχέση σου και θα ψάχνετε να βρείτε από πού έχει προκύψει αλλά το πιο πιθανό είναι να μη βγάλετε άκρη όσο κι αν προσπαθήσετε. Αφήστε το για την ώρα και το ξαναπιάνετε μια άλλη μέρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής στο ζώδιό σου τετραγωνίζεται με τον Ποσειδώνα και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι ότι δε σου έφταναν τα δικά σου, ήρθαν κι από την Πέργαμο. Στο μυαλό σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή επικρατεί ένα χάος και δεν ξέρεις από πού να πιαστείς για να βγεις. Όλα σου φαίνονται ρευστά κι ακόμα και ένα άτομο που φαινόταν ότι κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας, ξαφνικά τώρα μπορεί να στα γυρίζει ή να εξαφανιστεί… Ψυχραιμία!
Σε σχέση: Σήμερα η επικοινωνία με το ταίρι σου δυσλειτουργεί ενώ παρεξηγήσεις και παρερμηνείες δεν σου αφήνουν ούτε μια σταλιά ηρεμίας, αφού αναγκάζεσαι να επαναλαμβάνεις διαρκώς πράγματα και να δίνεις εξηγήσεις που μάλλον δεν επαρκούν ή δεν είναι κατανοητές.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις την εικόνα που θέλεις σε ένα άτομο που σου αρέσει, βγάζοντας μια αρκετά ήρεμη αλλά και γενναιόδωρη συμπεριφορά, υλικά και συναισθηματικά. Αντίστοιχα, θα αποκρύψεις εγωκεντρικά ή αρχηγικά σου στοιχεία με ευκολία και έτσι θα καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Αν επιχειρήσεις το εντελώς ανάποδο όμως, θα το χάσεις.
Σε σχέση: Υπάρχει μια γαλήνη μέσα σου κι ίσως γι' αυτό δε θα θέλεις να τη διαταράξεις με διάφορα θέματα οικονομικής κυρίως φύσεως που μπορεί να προκύψουν και θα προσπαθήσεις να μεταφέρεις αυτή την ψυχολογία και στο ταίρι σου που δείχνει ανήσυχο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ζοριστείς σήμερα γιατί σου είναι δύσκολο ως λογικό ον να αποδεχτείς ότι σε ζητήματα καρδιάς δεν μπορείς να παρέμβεις ή να εφαρμόσεις ένα σύστημα, προκειμένου να βγεις νικητής. Με τη συνεχή παρουσία όμως του Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου θα έπρεπε κάποια στιγμή για το δικό σου καλό, να χαλαρώσεις και να μην στέκεσαι στις λεπτομέρειες αλλά στο τι συναισθήματα σου προκαλεί ένα άτομο.
Σε σχέση: Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και θα νιώσεις ότι απέχετε μίλια μακριά στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα που αν το δεις από τη λογική πλευρά μάλλον έχεις δίκιο αλλά ίσως είναι κι αυτό που σας ενώνει, καθώς πάντα θα σου παρουσιάζεται και μια άλλη οπτική μέσω αυτού.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/74724-erotiko-oroskopio-29-5#ixzz3bWGDGQAG

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X