«Να κάνουμε αυτό που πρέπει στην Θεσσαλονίκη»

«Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να κάνουμε αυτό που πρέπει», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί του Άρη για την σειρά της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
«Είχαμε ζητούμενο να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι διότι το πρώτο ματς είχε λήξει με μεγάλη διαφορά και υπήρχε ο κίνδυνος να παρουσιαστούμε χαλαροί», εξήγησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και επισήμανε: «Ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση όμως και πιστεύω πως επιβάλλαμε το ρυθμό μας από την αρχή. Πήραμε διψήφια διαφορά και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πάλι συγκεντρωμένα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε άμυνα κι επίθεση και εκεί ξέφυγε το σκορ. Για μας είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-0 και οι παίκτες έκαναν αυτά που λέμε. Κάποιες φορές είναι λογικό να μην τα πετυχαίνουν. Όπως είπε και ο Δημήτρης (σ.σ Πρίφτης) είναι κέρδος η παρουσία του Άρη στην τετράδα. Εμείς συνεχίζουμε».
«Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να κάνουμε αυτό που πρέπει», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος.
«Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά», παρατήρησε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο 30χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, και σημείωσε: «Οι προπονητές μάς κράτησαν συγκεντρωμένους μετά την εύκολη νίκη στο πρώτο ματς. Ξέραμε πως θα προσπαθήσουν να μας κοντράρουν περισσότερο, αλλά είχαμε την σωστή ενέργεια».
«Θέλαμε να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπως ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ», εξήγησε ο Πέτγουεϊ και τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε κάποιες λεπτομέρειες».

Σχετικά άρθρα