«Οι δύο ήττες δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας»

«Η δική μου ερμηνεία των δύο εμφανίσεων που είναι κακές, δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας του Άρη να είναι στην τετράδα», επισήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τις δύο «βαριές» ήττες των «κίτρινων» στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό στις ισάριθμες πρώτες συναντήσεις για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ο προπονητής του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» για την νίκη τους και εξήγησε: «Για μας είναι μία δύσκολη εμπειρία, δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό ρυθμό και είναι δύσκολο να τον  ακολουθήσουμε ενεργειακά, σωματικά και αριθμητικά. Έχουν σωστή νοοτροπία. Η δική μου ερμηνεία των δύο εμφανίσεων που είναι κακές, δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας του Άρη να είναι στην τετράδα».
«Κυρίως στην προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά», υπογράμμισε ο Πρίφτης και συνέχισε: «Είναι δύσκολο για μας παρά τις απουσίες που έχουμε. Δε μπορούμε να κάνουμε προσθήκες, είμαστε χωρίς 3 παίκτες. Ο Νέιμικ ίσως παίξει στη συνέχεια των πλέι οφ. Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία των πλέι οφ είναι πολύ δύσκολο τόσοι λίγοι αριθμητικά να παίζουμε ματς κάθε 2-3 μέρες. Όχι απλά ματς, αλλά ματς πολύ έντονα με υψηλές απαιτήσεις και  ποιοτικά».
«Θα ξεκουραστούμε και περιμένουμε τον Ολυμπιακό για το τρίτο ματς στην Θεσσαλονίκη όπου θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι», παρατήρησε ο κόουτς των «κίτρινων».
Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο 20χρόνος φόργουορντ του Άρη, υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα είναι πιο ανταγωνιστική στην Θεσσαλονίκη: «Δεν ματσάραμε στην ενέργεια τους αντιπάλους μας. Θα δούμε τα λάθη μας και στη Θεσσαλονίκη θα φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά των 35 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας όλη τη σεζόν».

Σχετικά άρθρα