Επίθεση… Λίνεκερ σε Μπλάτερ και FIFA

Πολλές είναι οι αντιδράσεις για την επανεκλογή του Σεπ Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA, και ένα από αυτούς που μίλησαν με σκληρά λόγια ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ! Ο πρώην διεθνής άσος έκανε λόγο για προδοσία του αθλήματος που υπηρετούν, μιλώντας για όσους ψήφισαν τον πρόεδρο της FIFA! Προέτρεψε μάλιστα τις μεγάλες ομοσπονδίες να αποχωρήσουν, δείχνοντας ποδοσφαιρικά… καρύδια!!!
   
Ο 54άχρονος τα «έχωσε» μέσω «Twitter» τόσο στον Ελβετό όσο και στα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που τον ψήφισαν ξανά. Λίγο μετά την επανεκλογή του 79άχρονου, ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής έγραψε: «Τόσο προβλέψιμο όσο και θλιβερό. Τόσα μέλη της FIFA ψήφισαν τον Μπλάτερ, προδίδοντας το παιχνίδι που υποτίθεται υπηρετούν».

Ο Γκάρι Λίνεκερ σχολίασε και τις δηλώσεις του Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος ανέφερε πως στοχεύει να φέρει το καράβι της FIFA σε κανονική πορεία και πίσω στη στεριά: «Πολύ αργά, το καράβι έχει ήδη ανατραπεί με εσένα στο τιμόνι»!

Σε ότι αφορά στο πώς θα αλλάξει η FIFA, πρότεινε να αποχωρήσουν οι μεγάλες ομοσπονδίες δείχνοντας ποδοσφαιρικό… ανδρισμό: «Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτός ο αποκρουστικός οργανισμός είναι αν οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες να αποχωρήσουν. Ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί ένα ζευγάρι… “footballs”»!

Σχετικά άρθρα