Οβερ στο Γουέμπλεϊ

229. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΤΑΡΤ ΟΒΕΡ 1.60
Δύσκολο ματς για προγνωστικά ανάμεσα σε δύο κλαμπ που δεν έχουν πολλές αγωνιστικές διαφορές και επιπρόσθετα ο κοινός στόχος τους είναι να ξεφύγουν από την 14η θέση της κατάταξης στην Α’ Νορβηγίας.
Οι γηπεδούχοι έρχονται από σούπερ εμφάνιση διαλύοντας τη Συτομγκόντσετ με 4-0. Φοβερή εμφάνιση στο επιθετικό κομμάτι με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Εντός παίζουν πάντα επιθετικά ανεξαρτήτως αντίπαλου μετρώντας έως τώρα τρία όβερ σε πέντε αγώνες. Η Σταρτ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αγνοεί τη νίκη από τις αρχές Μαϊου έχοντας έκτοτε τρείς ήττες και μία (εντός έδρας) ισοπαλία. Πρόβλημα η κάκιστη αμυντική λειτουργία και ειδικά μακρυά από το κοινό τους καθώς έχει δεχτεί οκτώ γκολ στα τρία πιό πρόσφατα ματς. Η προϊστορία ευνοεί τα μεγάλα σκορ καθώς έχουν καταγραφεί έως τώρα επτά όβερ στις εννέα πιό πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο “Χάουγκεσουντ Στάντιον”.
246. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΠΡΙΜΠΡΑΜ Χ2 (Δ.Ε.) 2.61
Εδώ αξίζει το ρίσκο της κόντρας με απόδοση σαν αυτή που δίνει η διπλή ευκαιρία στο Χ2. Οι γηπεδούχοι έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο ετοιμάζουν φιέστα τίτλου την ώρα που οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να πάρουν την θέση της (ντεφορμέ) Μπόλεσλαβ στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Για να τα καταφέρουν θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την αντιπαλό τους συνεπώς αναμένεται να προσεγγίσουν επιθετικά τον αγώνα με τους πρωτοπόρους. Ευνοεί την κόντρα το γεγονός ότι η Πρίμπραμ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση καθώς αγνοεί την ήττα από τις 21 Μαρτίου! Εκτοτε έχει τον σούπερ απολογισμό των πέντε νικών και τριών ισοπαλιών. Θα παραταχθεί δίχως απουσίες βασικών στελεχών.
149. ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΟΒΕΡ 1.70
Η Αρσεναλ είναι το φαβορί κάτι απολύτως λογικό ωστόσο εδώ δεν μιλάμε για ένα ματς πρωταθλήματος αλλά για τον τελικό του FA Cup διοργάνωση με τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πέρσι οι “κανονιέρηδες” βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τη Χαλ, τελικά πήραν το 11ο τρόπαιο ισοφαρίζοντας την Μάντσεστερ Γ. Σε κατακτήσεις, στην παράταση! Πρόπερσι η Σίτι έχασε από τη Γουίγκαν και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό εάν ανατρέξουμε στην προϊστορία του γηραιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.
Θεωρώ ότι η Αστον Βίλα θα παίξει επιθετικά καθώς ο Σέργουντ το ξέρει πως ανασταλτικά η ομάδα του δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μην δεχτεί γκολ από τους Λονδρέζους. Το όβερ δείχνει πιθανό όπως άλλωστε συνήθως συμβαίνει όταν αναμετρώνται οι δύο αντίπαλοι. Τα 10 από τα 13 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας είχαν από τρία γκολ και πάνω!
153. ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ ΟΒΕΡ 1.45
Οσο προσεκτική και προσηλωμένη στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού ήταν στον πρώτο γύρο η Αταλάντα τόσο επιθετική με συνεχή goal και όβερ εμφανίστηκε στο δεύτερο μισό της Σέριε Α. Ο στόχος για την ομάδα του Μπέργκαμο επιτεύχθηκε επειδή έδειξε θάρρος τόσο εντός όσο και μακρυά από την έδρα της. Εχοντας σωθεί και μαθηματικά εδώ και δύο εβδομάδες αναμένεται να παίξει και πάλι ελεύθερα άλλωστε δεν έχει τίποτα να χάσει. Η αλλοπρόσαλλη αγωνιστική συμπεριφορά της Μίλαν δεν σταμάτησε να υφίσταται. Τη μία νικά τη Ρόμα, την άλλη χάνει από τη Σασουόλο, στη συνέχεια διαλύσει την Τορίνο 3-0. Μοναδικό σταθερό στοιχείο για τους χειρότερους “ροσονέρι” της τελευταίας δεκαετίας τα μεγάλα σκορ και ειδικά μακρυά από το κοινό τους καθώς έφτασαν τα 11 όβερ σε 18 αναμετρήσεις.  
 

Σχετικά άρθρα