Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι, θα βρεις έναν τρόπο, αν δε θέλεις, θα βρεις μια δικαιολογία  thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι, θα βρεις έναν τρόπο, αν δε θέλεις, θα βρεις μια δικαιολογία

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Επιτρέπεις στον εαυτό σου να σκάψει βαθιά και να βολιδοσκοπήσει καταστάσεις που αφορούν στην προσωπική σου εξάρτηση από τα άτομα αλλά και τα πράγματα που σε περιβάλλουν. Το καλό είναι ότι ενώ τα κάνεις όλα αυτά συγχρόνως μπορείς να είσαι έξω με κόσμο και να παρατηρείς περισσότερο από παλιά.
Ερωτικά: Εμβαθύνεις και δεν θέλεις με τίποτε να το χάσεις αυτό γιατί όλα συντείνουν στο να είσαι με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και αυτό είναι το κυριότερο μέλημά σου γιατί έχεις αρχίσει και καταλαβαίνεις το σκεπτικό τους. Ακόμα και μακριά να είσαι, θα έχεις μια πιο σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων που σε απασχολούν
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις γίνει περισσότερο απόλυτος/η αλλά και διεκδικείς με πάθος οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτά που σου ανήκουν. Αυτό δεν είναι εύκολο για σένα γιατί δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο αλλά αναγκάζεσαι.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Με μεγάλη μυστικότητα γίνονται οι κινήσεις που είναι απαραίτητες για να σε εξασφαλίσουν και να για σε κάνουν να ανεβάσεις και την αξία σου αλλά και την προσωπική εκτίμηση που έχεις από τους γύρω σου.
Ερωτικά: Όσο και μην θέλεις να είσαι αυτοκόλλητος/η με το άλλο άτομο αναγκάζεσαι από τις συνθήκες γιατί όλα σε σπρώχνουν προς τα εκεί. Η ιδιαίτερη μεταχείριση που θέλεις ίσως να σε ωθήσει να φερθείς πολύ κτητικά και με ζήλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εξαρτήσεις που σου φέρνουν ανασφάλεια, γιατί αν δεν πάει κάτι καλά με συγκεκριμένα άτομα, εσύ φοβάσαι ότι θα χαλάσουν οι υποθέσεις σου. Καλύτερα να πάρεις αποστάσεις για να νιώθεις και εσύ ελευθερία.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Αποσκοπείς κάπου γι' αυτό δεν θέλεις να φερθείς διπλωματικά. Χώνεις βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτό είναι που σε κάνει να φαίνεσαι κυνικός/η γιατί δεν θέλεις να αφήσεις τα θέματα επιφανειακά. Καλό θα σου κάνει γιατί πλέον δείχνεις τις προθέσεις σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό είναι μοιραία κι αν τύχει να συναντηθείτε και μιλήσετε για τα παλιά δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπεις στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή. Η διαδικασία είναι πολύ γνωστή σε εσένα γιατί τα πέρα δώθε είναι αρκετά μέχρι να καταλήξετε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κι αν προσπαθείς να ξεπεράσεις μια παλιά συνεργασία, δεν είναι εύκολο γιατί ξαναπέφτεις πάλι στην ίδια κατάσταση και μάλλον χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας από συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα θα σκεφτείς περισσότερο τι σε συμφέρει και τι όχι, κυρίως σήμερα.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Θα γίνεις ξαφνικά ο οιωνός καλών πραγμάτων και αυτό θα σε βγάλει κάπως από την αδράνεια. Μπορεί να μην τρέχεις από εδώ και από εκεί αλλά εμβαθύνεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία δεν είναι εύκολο να πιάσεις σωστά αν δεν την δεις κατάματα. Οπότε αυτό κάνεις διαισθητικά.
Ερωτικά: Η αναφορά σου σε ένα άτομο, που μπορεί να είναι μεν δεσμευμένο αλλά δηλώνει ότι είναι σε απόσταση, σε στεναχωρεί, γιατί βλέπεις ότι ταιριάζετε πάρα πολύ, όμως αν δεν σου δώσει το στίγμα του δεν θα κάνεις τίποτε. Δεν θέλεις αρρωστημένες καταστάσεις στην ζωή σου αλλά όλα ξεκάθαρα και στην θέση τους. Το καλό είναι ότι η δικαίωση μπορεί να έρθει από έναν Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για τις επενδύσεις που έχουν μικρό ρίσκο γιατί η διάθεσή σου σήμερα είναι κερδοσκοπική. Θέλεις ό, τι κάνεις να σου φέρνει χρήματα και θα τα καταφέρεις.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω. Ενώ τις άλλες ημέρες δεν υπολόγιζες τι θα δώσεις ή θα πάρεις ή ακόμα και πως θα διαχειριστείς μια κατάσταση, σήμερα όλα σε σπρώχνουν να είσαι τελείως γήινος/η και κτητικός/η. Το σπίτι σου μπορεί να είναι το σημείο που οι φίλοι σου θα περάσουν κάποιες καλές και ποιοτικές στιγμές.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι συνέχεια τον Σκορπιό αλλά δεν κάνεις βήματα γιατί δεν σου αρέσει να τρως απόρριψη. Με τον τρόπο σου έχεις δείξει τι θέλεις και δεν αλλάζεις με τίποτε αλλά δεν βλέπεις το ανάλογο ενδιαφέρον για αυτό ανησυχείς. Προτιμάς να κατασκοπεύεις και να μαθαίνεις τα μυστικά του παρά να μιλάς ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν έντονες υποψίες ότι κάποιος/α σε διαβουλεύεται και δεν σου φέρετε τίμια και ανοικτά. Εσύ λοιπόν πρέπει να το ανακαλύψεις όλο αυτό για να μην βγαίνεις έξω από το παιχνίδι.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Οι σκέψεις σου είναι συγκεκριμένες και τις σπρώχνεις προς μια κατεύθυνση. Ίσως να σε έχουν ξεγελάσει κάποια άτομα κι αναζητάς με κάθε τρόπο να φέρεις την αλήθεια στην επιφάνεια. Ψάξε γιατί τελικά κάτι θα βρεις.
Ερωτικά: Έχεις αποφασίσει να κάνεις εσύ το άνοιγμα με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και παρόλο που δεν φαίνεται εύκολο γιατί πιστεύεις ότι ίσως να εκτεθείς χωρίς λόγο, τελικά το τολμάς και επιδιώκεις ακόμα και την φιλία. Η ψυχή σου βέβαια το ξέρει αλλά θέλεις να μην δείχνεις ότι δεν έχεις αέρα και ελεύθερες ιδέες.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις και συζητάς με ένα άτομο που έχετε τα ίδια «θέλω» πως καλό θα ήταν να ανοιχτείς για λίγο και να κάνεις κάποιες προσπάθειες να διαδώσεις την δουλειά σου. Αυτό βέβαια προς το παρόν είναι μια επιθυμία αλλά τουλάχιστον από κάπου πιάνεσαι.


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/74775-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-30-5#ixzz3bc6rQzkp

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X