Τέλος η χορηγία της Ούλκερ στην Φενέρ

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Φενερμπαχτσε περί συμφωνίας και επέκτασης της συνεργασίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο πρόεδρος της Φενέρ Αζίζ Γιλντιρίμ μέσω συνέντευξης Τύπου είπε πως η χορηγία της Ούλκερ σταματάει.

Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα στα οικονομικά του συλλόγου. Η Ούλκερ είχε επενδύσει μόνο την περασμένη χρονία 25 εκατομμύρια ευρώ. Το θέμα είναι πλέον που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα για τον σύλλογο προκειμένου να καλύψει το μπάτζετ του οποίου αγγίζει τα 29 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Τούρκους είχε πει πολλές φορές ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα παραμείνει ο χορηγός στην ομάδα. Ο Σέρβος υπέγραψε και λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι η Ούλκερ σταματάει την χορηγία της.

«Μετά από το 2006 σταματά η χορηγία της Ούλκερ. Το φετινό μπάτζετ της ομάδας μας ήταν 29.000.000 και τα 25 τα έδωσε η Ούλκερ. τα υπόλοιπα ήταν από εισιτήρια και λοιπές διαφημίσεις. Συγχαρητήρια στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για όσα κατάφερε φέτος με την ομάδα. Ευχαριστώ επίσης τον Μουράτ Ούλκερ για τη στήριξη του από το 2006», ήταν τα λόγια του Γιλντερίμ.

Σχετικά άρθρα