Η ανυπομονησία και η άφιξη του Εσιέν

Παρά τα σενάρια κινδυνολογίας που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το ενδιαφέρον που υπήρξε από διάφορες ομάδες για τον Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναίκό εξαρχής τόνιζαν ότι δεν ανησυχούν. Και όπως όλα δείχνουν δικαιώνονται καθώς γνώριζαν από πρώτο χέρι όχι μόνο τη συμφωνία που υπήρξε με τον Γκανέζο αμυντικό χαφ αλλά και την ισχυρή θέλησή του για να αγωνιστεί στο Τριφύλλι.

Το πρότζεκτ που παρουσιάστηκε στον Εσιέν και στο οποίο έχει ξεχωριστεί θέση, αφού οι Πράσινοι θα τον θέλουν ως ηγέτη της ομάδας της επόμενης περιόδου, τον ικανοποιεί απόλυτα και όπως ο ίδιος διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal σε επικοινωνία που είχε ο Εσιέν με ανθρώπους του Παναθηναϊκού τους είπε «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελειώνουμε και θα έρθω στην Αθήνα. Το περιμένω πως και πως». Μάλιστα ο άσος της Μίλαν που το Σάββατο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με τους Ροσονέρι στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει αρχίσει ήδη το… σκάουτινγκ για τη νέα του ομάδα, καθώς ενημερώνεται για το ρόστερ αλλά και την πορεία των Πρασίνων στα πλέι οφ.

Η άφιξη του Εσιέν στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (πιθανότατα προς το βράδυ) και θα ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή.

Σχετικά άρθρα