Stand by για Καρίγιο, Ρομπίνιο

Σε θέση αναμονής είναι ο Ολυμπιακός στους μεταγραφικούς στόχους του από τη Λατινική Αμερική, δηλαδή τον Ρομπίνιο και τον Καρίγιο.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν εκφράσει εμπράκτως το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του Βραζιλιάνου σταρ και στην Εστουντιάντες για τον Αργεντινό φορ και περιμένουν τις αποφάσεις τους.
Για τον Ρομπίνιο τα εμπόδια είναι μεγάλα αλλά πολλά θα κριθούν από τη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη η διοίκηση της Σάντος με τους εκπρόσωπους του Βραζιλιάνου, ο οποίος θέλει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και δείχνει ότι έχει προτεραιότητα να μείνει στην πατρίδα του.
Για τον Καρίγιο ο Ολυμπιακός έχει κάνει έως τώρα την καλύτερη πρόταση από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους από την Ευρώπη και αναμένει να πέσουν οι απαιτήσεις και τα κόλπα της Εστουντιάντες ώστε να επιστρέψει στην υπόθεση.
Ταυτόχρονα οι ερυθρόλευκοι κοιτούν και τους άλλους στόχους τους (π.χ. τον Γάλλο Μουνιέ της Μονπελιέ για τα άκρα της επίθεσης) ενώ σε φάση οριστικών εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τον Ολυμπιακό να διαπραγματεύεται την απόκτηση του Σέρβου μέσου από την Άντερλεχτ.
Από το πρωί στο Βέλγιο μεταδίδουν ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον παίκτη με πολύ χαμηλότερο ποσό από τη ρήτρα του με την Άντερλεχτ να προβάλλει αντίδραση και το θέμα να παραμένει ανοιχτό. Σύμφωνα με κάποιες πηγές στο Βέλγιο ταξίδεψε για την υπόθεση ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος.

Σχετικά άρθρα