Περνάει τα ιατρικά και υπογράφει ο «βίσονας»

Μια ανάσα από τη μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έφεραν τον Μίκαελ Εσιέν στην Ελλάδα προκειμένου να τον χρίσουν ηγέτη της ομάδας της επόμενης σεζόν προσφέροντάς του απολαβές που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.
Ο αποκαλούμενος «βίσονας» βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος μιας μεταγραφής που προ μηνός όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το σενάριο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, λίγοι ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι θα είχε happy end.
Ακόμη και στον Παναθηναϊκό άλλωστε εξαρχής κρατούσαν χαμηλούς τόνους διότι γνώριζαν ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση και με έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό.
Ωστόσο το πείσμα, η επιμονή, η μεθοδικότητα και κυρίως το όραμα που έδωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον Εσιέν ήταν αυτά που τον έπεισαν τελικά για να έρθει στην Αθήνα.
Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ εντός της ημέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟ που θα είναι διετούς διάρκειας.

Σχετικά άρθρα