Light μους σοκολάτας με λικέρ φουντούκι!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br /><span>Για τη μούς</span><br />225 γραμμάρια άγλυκη σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε θερμοκρασία δωματίου<br />1/2 φλιτζάνι μέλι ρευστό σε θερμοκρασία δωματίου<br />1/2 φλιτζάνι γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου<br />2 κουταλιές της σούπας λικέρ φουντούκι<br />1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά<br /><br /><span>Για τη σαντιγί</span><br />1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά παγωμένη<br />2 κουταλιές της σούπας λικέρ φουντούκι</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p><span>Για τη μούς</span><br />Σε ένα μέτριο μπολ, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα μαρίζ και ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα μαζί με το ρευστό μέλι, το γιαούρτι και το λικέρ. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι αποκτήσει μαλακές αιχμές. Χρησιμοποιώντας μια μαρίζ και διπλώνετε απαλά τη σαντιγί με το μείγμα σοκολάτας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Με ένα κουτάλι βάζετε σε γυάλινα μπολ ή ποτήρια.<br /><br /><span>Για τη σαντιγί</span><br />Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το λικέρ μέχρι να γίνει απαλή και σφικτή σαντιγί.<br />Σερβίρουμε τη μους μαζί με τη σαντιγί.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα