Αργυρό μετάλλιο για Καμπουρίδη και Παπαδόπουλο

Μια χαρά τα κατάφεραν οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος στο Eurolymp του Μέντεμπλινκ και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο σε σύνολο 39 σκαφών.
Οι Έλληνες ιστιοπλόοι έδειξαν σταθερότητα σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και τους βοήθησε η πρωτιά στην 7η ιστιοδρομία. Πολύ καλά πήγαν στην 3η και την 5η κούρσα που τερμάτισαν 2οι. Πρώτο τερμάτισε το σουηδικό σκάφος και τρίτο το ρωσικό.
Στα Λέιζερ Στάνταρντ μετά από 9 κούρσες ο Χ. Μαυρογεώργης τερμάτισε 46ος  σε σύνολο 146 σκαφών. Στα 49er έγιναν 9 κούρσες και οι Γ. Παναγιωτίδης-Δ. Μπενάκης πήραν την 42η θέση σε σύνολο 56 σκαφών. Στα  Nacra17 έγιναν 11 ιστιοδρομίες και οι Σ. Μπεκατώρου-Κ. Τριγκώνης τερμάτισαν 20οι μεταξύ 43 σκαφών.
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FINN MASTERS
Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Finn mastes που διοργάνωσε ο ΝΟ Καβάλας με την συμμετοχή 204 ιστιοπλόων από ολόκληρο τον κόσμο.
Από ελληνικής πλευράς την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Π. Δαβουρλής, ο οποίος ήταν 23ος. Ο Γ. Σκλαβούνος τερμάτισε 60ος, ο Τ. Μαυρουδής 88ος, ο Θ. Γεωργιάδης 161ος, ο Ι. Γιαραμάνης 194ος και ο Γ. Τερζενίδης  201ος.
 

Σχετικά άρθρα