OAKA, Μπάγεβιτς, Μελισσανίδης, Δέλλας

Διαβάστε ακόμα: Σιμόες: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Στο… τρέξιμο είναι από το πρωί ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού ξεκουράστηκε, πήγε το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, μαζί με τη σύντροφό του Κάτια Ασίς και πήρε μία πρώτη γεύση από το νέο του “σπίτι”.

Ξεναγήθηκε στους χώρους του “Σπύρος Λούης”, πάτησε τον αγωνιστικό του χώρο και φωτογραφήθηκε με τα χέρια ανοικτά. Στη συνέχεια συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον καλωσόρισε στην “Ενωση” και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Ο Σιμόες ο οποίος μετά το ΟΑΚΑ έφυγε για τα γραφεία της Aegean προκειμένου να συναντήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρώτη γεύση από τα Σπάτα δεν πήρε, ωστόσο θα έχει απόψε τη δυνατότητα να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τον Τραϊανό Δέλλα, καθώς μένει στο ίδιο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή της ΑΕΚ πριν τα παιχνίδια της…

Ο νεοαποκτηθείς άσος θα τσεκάρει αύριο μαζί με τη σύντροφό του κάποια σπίτια όπου θα του προτείνει η ΑΕΚ για να επιλέξει αυτό που θα χρησιμοποιήσει όταν έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Το απόγευμα θα βρίσκεται στις εξέδρες της Ριζούπολης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του “δικεφάλου” με τον Απόλλωνα.

Σχετικά άρθρα