Στο παιχνίδι με όλα τα… Μέσα

Η Ε.Φ.Ο. Επ.Α και ο Π.Σ.Α.Τ. συνδιοργανώνουν το 5ο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τους παρακάτω όρους και προ»υποθέσεις:

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι καθ’ οιοδήποτε τρόπο εργαζόμενοι στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας σε μέσο ενημέρωσης, καθώς φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο.

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 06-07 Ιουνίου 2015-06-02

3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Τράχωνες – Άλιμος)

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι την Πέμπτη 04/06/2015 στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ. Α., στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail: [email protected] (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), αλλά και στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail: [email protected]. Ενημέρωση – πληροφορίες Γιάννης Φάκαρος 6974016302

5. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: α) Απλός Ανδρών, β) Απλός Γυναικών.

6. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ονομάζεται «νυν και πρώην αθλητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης». Θα σχηματιστεί μόνον εφόσον πάρουν μέρος τουλάχιστον έξι (6) άτομα είτε είναι εν ενεργεία αθλητές με δελτίο στην Ε.Φ.Ο. Επ.Α., είτε υπήρξαν στο παρελθόν για ικανό χρονικό διάστημα. Παρακαλούμε όσοι και όσες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία να το δηλώσουν. Το σύστημα διεξαγωγής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών. Όσοι μετέχουν σε διοργανώσεις βετεράνων / ανεξαρτήτων, αλλά δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ αθλητικό δελτίο σε σωματείο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν εντάσσονται στην ειδική κατηγορία. Θα παίξουν μαζί με όλους τους ανεξάρτητους.

7. ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ: Φέτος θα προηγηθεί χρονικά η κλήρωση της ειδικής κατηγορίας. Θα διεξαχθεί στις 09:30 το Σάββατο επί των παρόντων και γύρω στις 10:00 θ’ αρχίσουν οι αγώνες. Εφόσον σχηματιστούν γκρουπ, ο νικητής και ο φιναλίστ του τελικού από το τουρνουά του 2014, θα είναι φαβορί. Η κλήρωση των δύο κατηγοριών ανεξαρτήτων θα γίνει επίσης επί των παρόντων, το Σάββατο και ώρα 10:00 στην αίθουσα διεξαγωγής των αγώνων. Οι τέσσερις πρώτοι αθλητές και οι δύο πρώτες αθλήτριες του περσινού τουρνουά θα καλύψουν τις αντίστοιχες θέσεις φαβορί. Αμέσως μετά την κλήρωση θ’ αρχίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες (γύρω στις 10:30). Σημειώνεται ότι, όπως γίνεται κάθε χρόνο, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες το τουρνουά θα ολοκληρωθεί σε μία ημέρα.

8. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γκρουπ των 4ων ή των 3ων αθλητών/τριών ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων (κατ’ εξαίρεση και πάντα με βάση τις συμμετοχές μπορεί σε κάποια κατηγορία να υπάρχει γκρουπ και με περισσότερους αθλητές). Οι δύο πρώτοι/ες των γκρουπ προκρίνονται στα νοκ άουτ ματς της δεύτερης φάσης, αλλά φυσικά ο συνολικό αριθμός των προκρινόμενων από τους ομίλους, όπως και το ταμπλό, που θα σχηματιστεί (των «16» ή των «32» κτλ) θα κριθούν οριστικά από τις συμμετοχές και θα γίνουν γνωστά πριν από την κλήρωση. Σε περίπτωση αποχώρησης αθλητή, που έχει εξασφαλίσει πρόκριση από τα γκρουπ, τη θέση του θα μπορεί να πάρει ο αμέσως επόμενος της βαθμολογίας του γκρουπ. Από την αρχή έως το τέλος ο κάθε αγώνας θα κρίνεται με το σύστημα του καλύτερου των 5 σετ. Όσοι και όσες αποκλειστούν στη φάση των γκρουπ θα μπορούν να συνεχίσουν σε νοκ άουτ ταμπλό της «παρηγοριάς».

9. ΈΠΑΘΛΑ: Κύπελλο στους πρώτους των τριών κατηγοριών. Δίπλωμα και μετάλλιο στους 1ους, 2ους και στους δύο 3ους των τριών κατηγοριών. Δίπλωμα και χάλκινο μετάλλιο στους τέσσερις πρώτους των αγώνων «παρηγοριάς».

10. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

10.1 Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν με αγωνιστικό αθλητικό εξοπλισμό εγκεκριμένο από τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος (I.T.T.F.)

10.2 Οι συμμετέχοντες είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την διαπιστωμένα καλή κατάσταση της υγείας τους.

10.3 Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν υποχρεωτικά με αθλητική περιβολή (Αθλητικά παπούτσια – αθλητικά σορτς ή φόρμες – αθλητικές μπλούζες).

10.4 Στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρονται η ιδιότητα του συμμετέχοντα, το μέσο ενημέρωσης, στο οποίο εργάζεται, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας.

10.5 Η διαμονή – διατροφή – μετακίνηση των συμμετεχόντων θα γίνει με δική τους δαπάνη και ευθύνη.

11. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα έχει ρακέτες στον χώρο των αγώνων. Θα τις παραχωρεί σε όσος αθλητές δεν διαθέτουν, αλλά αυστηρώς για το χρονικό διάστημα των αγώνων τους προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι.

Σχετικά άρθρα