Οι Γερμανοί για ΠΑΟΚ και Ραΐκοβιτς

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ άμεσα, αν και επισήμως η ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, είναι ο Μπόμπαν Ραΐκοβιτς. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που γνωρίζει πολύ καλά ο Φράνκ Άρνεσεν και ο ίδιος είχε επιλέξει και τον είχε αποκτήσει τόσο για την Τσέλσι, όταν ήταν εκεί τεχνικός διευθυντής (για μία εξαετία) όσο και για το Αμβούργο.

Μάλιστα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο Ραΐκοβιτς που αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στο Αμβούργο, δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα του Γερμανικού Βορρά, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει προοπτική ανανέωσης.

Ο 26χρονος υψηλόσωμος (1.91) Σέρβος αμυντικός που παίζει και στην αριστερή πλευρά, είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Άρνεσεν. Αγωνίστηκε φέτος στο Αμβούργο, δεν ανανέωσε τη συνεργασία και άνθρωποι που τον γνωρίζουν, εκτιμούν πως θα είναι από τους πρώτους παίκτες που θα έρθουν στον ΠΑΟΚ. Για τον Ραΐκοβιτς, ο Άρνεσεν, είχε ξοδέψει 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει η Τσέλσι. Αργότερα, τον πήρε μαζί του στο Αμβούργο, ενώ τώρα ο Ραΐκοβιτς, μένει ελεύθερος. Είναι ένας από τους παίκτες, που σκέφτεται πολύ σοβαρά να φέρει ο Αρνεσεν στην Τούμπα. Και όπως πληροφορούμαστε, ήδη έχει γίνει μία γενική συζήτηση ανάμεσα στον Άρνεσεν και τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για τον παίκτη.

Σχετικά άρθρα