Με Σταματάκη και Στάικο η αποστολή

Ο Παναθηναïκός εξασφάλισε το εισιτήριο για την προκριματική φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αναστασίου οι Πράσινοι θα παρουσιαστούν με αρκετές αλλαγές. Ηδη ο Σίλντενφελντ και ο Μπούι δεν υπολογίζονται αφού αποχώρησαν από την ομάδα, ενώ και ο Πράνιτς έχει μπει σε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Μέντες με τον Σπυρόπουλο δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μπούρμπος και οι Χουχούμης και Πέτριτς που προέρχονται από τραυματισμό.

Ως εκ τούτου, ο κόουτς του Τριφυλλιού συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης τον Γιάννη Σταματάκη και τον Πασχάλη Στάικο που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σταματάκης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα και Στάικος.

Το προπονητικό πρόγραμμα των Πρασίνων περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Σχετικά άρθρα