Το τετ α τετ Άρνεσεν – Γεωργιάδη και το νέο ταξίδι

Για αρκετή ώρα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χθες ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας Φράνκ Άρνεσεν και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν κυρίως για την ποδοσφαιρική ομάδα, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Γεωργιάδης το τελευταίο διάστημα και φυσικά αναφέρθηκαν και στους δύο τελευταίους αγώνες των πλει οφ. Αρχικά, αυτόν με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί σήμερα στην Τούμπα και αμέσως μετά με τον Αστέρα στην Τρίπολης.

Ο Άρνεσεν ήθελε να μάθει από τον Γεωργιάδη, αρκετά στοιχεία που έχουν να κάνουν με την φυσική κατάσταση των παικτών, τον τρόπο που επιλέγει να αγωνίζεται η ομάδα κι άλλα ενδιαφέροντα. Όπως έλεγαν, χθες με νόημα, εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, ο κ. Άρνεσεν ήταν ικανοποιημένος από την συζήτηση που είχε με τον Γεωργιάδη.

Παρεπιμπτόντως, ο Φράνκ Άρνεσεν δεν θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στην Θεσσαλονίκη. Θα αναχωρήσει λογικά αύριο με προορισμό την Ολλανδία ή την Δανία και θα επιστρέψει στις 15 Ιουνίου. Από τότε, όπως έλεγαν χθες από την ΠΑΕ, ξεκινά επίσημα η δραστηριότητά του, αν και ήδη έχει αναλάβει να οργανώσει το τμήμα για την νέα σεζόν.

Σχετικά άρθρα