«Ότι φέρνουν τον αρχηγό τους τα λέει όλα»

«Σίγουρα θέλουν πολύ να κερδίσουν, το ότι φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τον αρχηγό τους τα λέει όλα», σχολίασε ο ΛαΜάρκους Ριντ για την αυριανή (4/6, 20:30, Novasports 2) αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την τέταρτη για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
«Το αυριανό ματς είναι μία πρόκληση για μας», τόνισε ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ των «κίτρινων», που θα αγωνιστούν και στο αυριανό ματς χωρίς τους φιλάθλους τους στις εξέδρες του «Nick Galis Hall» λόγω τιμωρίας της ομάδας από την τελευταία συνάντηση της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ με την ΑΕΚ.
Ο Ριντ αρχικά σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, την χθεσινή (2/6) νίκη επί του Ολυμπιακού: «Σίγουρα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορεί να κάναμε κάποιες βαριές ήττες, όμως σε κάθε ματς κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε». «Είχαμε πάθος και ενέργεια, τους μπλοκάραμε στο αμυντικό κομμάτι και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι επιθετικά», υπογράμμισε ο 27χρόνος Αμερικανός γκαρντ.
Όσο για τον αυριανό αγώνα; «Σίγουρα θέλουν πολύ να κερδίσουν, το ότι φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τον αρχηγό τους τα λέει όλα. Το αυριανό ματς είναι μία πρόκληση για μας. Περιμένουμε από τον Ολυμπιακό να παίξει με μεγαλύτερη ένταση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στην πίεσή τους». «Πρέπει να κάνουμε ότι και στο τρίτο ματς, να δείξουμε την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος», επισήμανε ο Ριντ.
«Σίγουρα παίξαμε και για τους απόντες», σχολίασε ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ για τις ελλείψεις των «κίτρινων» (Νέιμικ, Αντεγκμπόγιε, Καραθανάσης). «Έχουμε αρκετά προβλήματα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, όμως προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά των παιδιών που δεν έπαιζαν. Ελπίζουμε τα προβλήματα να μειωθούν, τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία».
«Σίγουρα δεν είναι καλό να παίζεις σε άδειες εξέδρες», σημείωσε ο Ριντ και εξήγησε: «Έχουμε ξαναπαίξει φέτος χωρίς τον κόσμο μας και μάλιστα είχαμε υποστεί μία επώδυνη ήττα (σ.σ. από τον Κολοσσό Ρόδου). Ελπίζουμε να μειωθεί η ποινή μας και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα επόμενα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα