Ο Ντεπάι έκανε του κεφαλιού του

Ο Μέμφις Ντεπάι έκανε του κεφαλιού του, αλλά δεν τον… πλήρωσε! Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος δεν τήρησε όσα του είχαν πει στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκάλεσε τον εκνευρισμό των διοικούντων των «κόκκινων διαβόλων», παίζοντας κανονικά στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με την Αϊντχόφεν, ρισκάροντας με πιθανό τραυματισμό…

Να θυμίσουμε πως η αγγλική ομάδα έκλεισε τον  Ολλανδός εξτρέμ πριν από την ολοκλήρωση του ολλανδικού πρωταθλήματος έναντι 30 εκ. ευρώ και λογικό ήταν να κοιτάξουν να… διασφαλίσουν την επένδυε τους, με την PSV να έχει κατακτήσει τον τίτλο.

Τελικά ο Μέμφις Ντεπάι… παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του και δεν… άκουσε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής άσος έπαιξε στα δυο τελευτά παιχνίδια της Αϊντχόφεν, προκειμένου να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία. Ο ίδιος εξήγησε: «Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό και ήθελα πολύ να παίξω. Δεν αξίζει να γίνει θέμα, όμως ξέρω ότι και η PSV ενοχλήθηκε και η νέα μου ομάδα. Μου είχαν πει να μην παίξω…».

Να αναφέρουμε ότι η Αϊντχόφεν ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, παίζοντας εκτός έδρας με την Ντε Χάαγκ, σε γήπεδο που έχει συνθετικό χλοοτάπητα, και έκανε τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα! Βράζει… το αίμα του νεαρού άσου και δεν σκέφτηκε με την λογική!

Σχετικά άρθρα