GBA και Hoop παίζουν «3Χ3» στο Ποσειδώνιο

Η Greek Basketball Academy ανακοινώνει και φέτος την ετήσια διοργάνωση του μεγαλύτερου τουρνουά 3on3 της πόλης, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης! Έπειτα από τρία χρόνια συνεχούς επιτυχίας της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η GBA προχωράει για 1η χρονιά σε συνδιοργάνωση του «3Χ3» 2015 με την ακαδημία Hoop BEC (Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης)  και υπό την αιγίδα της FIBA!
 
Όπως κάθε χρόνο, το τουρνουά αφορά αθλητές και ερασιτέχνες, λάτρεις του basketball, ηλικίας από 6 έως 96 ετών! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά οι νικήτριες ομάδες σε κατηγορίες 18+ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα «3X3» της Αθήνας και μέσω της διοργάνωσης αυτής θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο τουρνουά που θα γίνει στην Πράγα το διήμερο 8-9 Αυγούστου.  
GBA και Hoop ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα με πρωταθλητές του είδους, σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. 
 
Παράλληλα με τους 3Χ3 αγώνες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ατομικά διαγωνιστικά, βολών τριπόντων κλπ., και να κερδίσουν έτσι πολλά δώρα. Η συμμετοχή όπως κάθε χρόνο είναι δωρεάν. Αντί αντιτίμου, οι συμμετέχοντες και οι θεατές της διοργάνωσης καλούνται να συνεισφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο των δύο ακαδημιών, συγκεντρώνοντας είδη ρουχισμού και τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.  
 
Όπως και πέρυσι έτσι και στη φετινή διοργάνωση θα εφαρμοστεί το online ranking σύστημα της GBA, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το ranking σύστημα της FIBA. Καθένας από τους συμμετέχοντες θα μπορεί να βλέπει τις επιδόσεις του αλλά και την κατάταξη του, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Επίσης όποιος επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο καθώς και να χρησιμοποιεί όλα τα εργαλεία δικτύωσης που προσφέρει το site.
 
Η διαδικασία εγγραφών μόλις ξεκίνησε στην ειδική ιστοσελίδα του «3Χ3» της GBA, www.gbastreetball.gr, αλλά και στην ιστοσελίδα της HOOP, www.hoopbec.gr. Εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 11/6, ώρα 12.00 μ.μ..
 
Στις 13 Ιουνίου 2015, από τις 8:45 το πρωί στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, το basketball συναντά τη φιλανθρωπία και ο αθλητισμός την ψυχαγωγία!
 

Σχετικά άρθρα