Παλεύει για Καρίγιο, ραντεβού για Μουνιέ

O Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση στην Εστουντιάντες για τον Γκουίδο Καρίγιο και περιμένει την απάντηση των Αργεντινών, έχοντας ως πλεονέκτημα ότι στα χρήματα ανταγωνίζεται την Ίντερ και την Μονακό αλλά και το μειονέκτημα ότι ο παίκτης προτιμά ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις αναμένοντας τις οριστικές εξελίξεις για τον Αργεντινό φορ που είναι ο βασικός αλλά και πολύ δύσκολος στόχος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός πρόκειται να κάνει μια συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που έχει προτείνει τον διεθνή Βούλγαρο σταρ, έτσι ώστε να συζητηθούν λεπτομέρειες πιθανής συμφωνίας.
Ραντεβού θα γίνει σίγουρα για τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος είναι βασικός στόχος για τα άκρα της επίθεσης. Άνθρωπος του Ολυμπιακού θα μιλήσει με τον πρόεδρο της Μονπελιέ Λουί Νικολέν και το γιο του, στο περιθώριο του τελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τα βρει με τη γαλλική ομάδα που ζητάει περίπου 2,5 εκ. ευρώ και εν συνεχεία με τον 28χρονο άσο που έχει υψηλές απαιτήσεις για πολυετή συνεργασία με ετήσιες απολαβές γύρω στο 1,5 εκ.
Κατά τα λοιπά:
Σήμερα είναι η εκδίκαση της υπόθεσης Τίγκρες-Πουλίδο στο CAS. Ο Μεξικανός επιθετικός είναι αυτοπροσώπως στην Ελβετία, με την απόφαση να αναμένεται κάποιες εβδομάδες αργότερα. Εφόσον μείνει ελεύθερος ο Πουλίδο θα υπογράψει αμέσως στον Ολυμπιακό.
Θετικά πηγαίνουν οι επαφές με την Άντερλεχτ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και υπάρχει αισιοδοξία για τελική συμφωνία.
Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνονται δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με ενδιαφέρον για τον Ντε Γιονγκ της Μίλαν και τον Βαρέλα της Πόρτο.
Στην Ισπανία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Ρομπέρτο και το ενδιαφέρον των Βαλένθια, Βιγιαρεάλ. όπως και στην Ιταλία για Ίντερ και Ρόμα.

Σχετικά άρθρα