Προτίμηση σε Ισπανό

Εξελίξεις για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό αναμένονται την προσεχή εβδομάδα, με το διαζύγιο με τον Βίτορ Περέιρα να θεωρείται βέβαιο και τους ερυθρόλευκους επιτελείς να έχουν επαφές για τον αντικαταστάτη του και στο Βερολίνο όπου θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (Μαρινάκης, Βρέντζος, Καρεμπέ, Ισά).
Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει στροφή ξανά στην ισπανική αγορά, με κάποια ονόματα προπονητών να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους ως υποψήφιοι.
Ο Χάβι Γκράθια που εργάζεται στη Μάλαγα και έχει κατά το παρελθόν δουλέψει στην Ελλάδα, σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Χοακίν Καπαρός που έχει δουλέψει σε πολλές ισπανικές ομάδες, φέτος ήταν στη Γρανάδα, αλλά στο εξωτερικό έχει βγει μόνο μια φορά για τον πάγκο της Ξαμάξ.
Ο Βίκτορ που ήταν συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και τώρα έχει πάει ως πρώτος προπονητής στην Λα Κορούνια.
Ο Φραν Εσκρίμπα που είχε πολύ καλή σεζόν με την Έλτσε και έχει εργαστεί ως βοηθός σε μεγάλα κλαμπ όπως η Βαλένθια, η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλευρό του Κίκε Φλόρες.
Υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι ή προτεινόμενοι όπως ο Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε, ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα ή ο Γάλλος Ρούντι Γκαρσία για τους οποίους οι δυσκολίες είναι σημαντικές, αλλά αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι η Ισπανία.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς μέρες, με πιθανότητα να υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις και με τον Ολυμπιακό να προχωρά το θέμα προπονητή με στόχο να γίνει σε συνεργασία μαζί του ο οριστικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
Ο Περέιρα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι έχει μπει στην τελική ευθεία το διαδικαστικό μέρος της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα