Καθοριστικό ραντεβού για τις υπογραφές

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έφυγε χθες το πρωί με προορισμό τη Σόφια, όπου το βράδυ συναντήθηκε με τον Βούλγαρο ατζέντη του διεθνή με την Εθνική Βενεζουέλας μεσοεπιθετικό, Νικολάι Ζέινοφ.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη συγκεκριμένη συνάντηση οι δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό στο σημερινό τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού να δώσουν τα χέρια και ο 29χρονος άσος με την εξαετή θητεία στο Βέλγιο (όπου φόρεσε τις φανέλες της Μπριζ και της Άντερλλεχτ) να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.

Ο Βάργκας την φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής Μπαλικέσιρσπορ και είχε συμβόλαιο το οποίο του απέφερε ετησίως περί τις 700.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις του έχουν πέσει αρκετά και ανάμεσα στα θέλω του και την ΑΕΚ υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά.

Ένα μικροπρόβλημα το οποίο αναμένεται να ξεπεραστεί φέρεται πως είναι η παρουσία ενός ακόμα εκπροσώπου του Βάργκας που εμφανίστηκε ξαφνικά (Βέλγου συγκεκριμένα), όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις των Λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών. Όμως η πεποίθηση των “κιτρινόμαυρων” είναι πως κάθε εμπόδιο θα ξεπεραστεί.

Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να μείνει και σήμερα στη Σόφια και το Σάββατο θα ταξιδέψει ξανά αυτή τη φορά με προορισμό την Ιβηρική χερσόνησο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Ισπανία.

Ο Τεχνικός Διευθυντής έχει έτοιμη μία ακόμα μεταγραφή, η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει αφορά είτε τη θέση του αριστερού μπακ, είτε αυτή του αριστεροπόδαρου στόπερ…

Ανεξάρτητες υποθέσεις
Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, είναι πως η περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας είναι εντελώς ανεξάρτητη από αυτές των Νάτσο Σκόκο και Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Ακόμα δηλαδή και αν αποκτηθεί ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα γίνει κίνηση για τον Αργεντινό ή τον Ολλανδό άσο.

Τις συγκεκριμένες υποθέσεις θα τις χειριστεί προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δεν εμπίπτουν στην κατηγορία της ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά σε αυτή του bonus – δώρου στον κόσμο.

Σχετικά άρθρα