Πήρε 21 παίκτες ο Δέλλας

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 7 Ιουνίου (7 μ.μ.) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Football League.

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Ανέστης, Βούρας, Σοϊλέδης, Γεωργέας, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Τζανετόπουλος, Ντούνης, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Αραβίδης και Κρισάντους.

Όπως γίνεται αντιληπτό εκτός πλάνων είναι ο Φώτης Καραγκιολίδης ο οποίος στα δύο τελευταία ματς που πήρε χρόνο συμμετοχής απογοήτευσε, ο τέταρτος γκολκίπερ Παναγιώτης Ντούνης και φυσικά ο τραυματίας Ντάρκο Ζόριτς ο οποίος έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η παρουσία δε του Αραβίδη στην αποστολή σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής -που του έχει επιβληθεί λόγω καρτών- στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σχετικά άρθρα