Εκτός Ράτς- Κάτσε «μέσα» Κλαους- Μακ

Με πάρα πολλά προβλήματα όπως ήταν γνωστό μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα. Εκτός είναι (όπως αναμένονταν) ο τραυματίας Ράτς και ο τιμωρημένος Κάτσε.
Στην αποστολή (19 παίκτες στο σύνολο) συμμετέχουν οι Κλάους και Μάκ, αλλά δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθάνονται.
Όλα αυτά, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ παρά την κακή αγωνιστική του κατάσταση, θα κληθεί να κάνει ότι μπορεί καλύτερα για να διεκδικήσει ακόμη και την 2η θεση στα πλέι οφ. Δύσκολο μέν, όχι ακατόρθωτο δε. Χρειάζεται όμως νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Εκτός της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης παραμένουν οι τραυματίες Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ράζβαν Ρατς, Εγιάλ Γκολάσα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Γλύκος, ο τιμωρημένος Εργκούς Κάτσε κι ο απόντας Κριστιάν Νομπόα.
Ο Ρόμπερτ Μακ κι ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι στη διάθεση του προπονητή τους παρά τις ενοχλήσεις στη μέση που εξακολουθούν να τους ταλαιπωρούν.  Στην αποστολή επιστρέφει κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα.
Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Τρίπολη είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζιόλης, Κ. Σαββίδης, Μαντούρο, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, Παπαγιαννόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Μακ, Αθανασιάδης.

Σχετικά άρθρα