Παίζει τα ρέστα του στην Τρίπολη

Ένα ματς, μία χρονιά. Κάπως έτσι, μπορεί να περιγράψει κανείς, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον που υπάρχει για το σημερινό σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30, Νοvasports 1, pamesports.gr).
Ο ΠΑΟΚ, με πολλά και σημαντικά προβλήματα αγωνιστικής φύσεως, αλλά κυρίως αρνητική ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα, καλείται να κάνει την υπέρβαση. Οι παίκτες του πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να διεκδικήσουν την νίκη και να κερδίσουν τον Αστέρα. Και παράλληλα να περιμένουν ευνοϊκό αποτέλεσμα, στο άλλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.
Παίζει τα ρέστα του, κυριολεκτικά στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ. Με νίκη μπορεί να πάρει ακόμη και την 2η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Ακόμη και να παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ (πάντα κερδίζοντας τον Αστέρα) εάν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα δεν τον ευνοήσει.
Αν χάσει όμως, ή αναδειχθεί ισόπαλος, τότε θα παραμείνει στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τις 16 Ιουλίου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.
Οι Μακ και Αθανασιάδης θα σφίξουν τα δόντια τους και λογικά θα παίξουν. Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα όμως, αυτό που προέχει, είναι να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ως ομάδα και έστω στο φινάλε των πλέι οφ, να σώσει την παρτίδα. Όλα είναι ανοιχτά λοιπόν.

Σχετικά άρθρα