Η τελευταία «παράσταση» και ο «τελικός»

Ο Παναθηναϊκός απόψε (20:30, Novasports 2, pamesports.gr) δίνει τον τελευταίο του αγώνα για τη φετινή σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και θέλει να διατηρήσει το αήττητο. Αντίθετα ο Ατρόμητος βλέπει το παιχνίδι σαν τελικό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. 
Οι πράσινοι θα έχουν αρκετές απουσίες αφού ο Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, στους αποχωρήσαντες Σίλντενφελντ και Μπούι, στους Μπεργκ, Πράνιτς, Στιλ, Ατζαγκούν, Ζέκα και Πέτριτς που έχουν εξασφαλίσει άδεια για να φύγουν νωρίτερα, αλλά και στους τραυματίες Χουχούμη και Κλωναρίδη.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει συμπεριλάβει στην αποστολή παίκτες από τις ακαδημίες του τριφυλλιού.
Από την άλλη μεριά ο Νίκος Νιόπλιας ξέρει ότι μπορεί η ομάδα του να εκμεταλλευτεί την «αδιαφορία» του Παναθηναϊκού ( αφού έχει εξασφαλίσει την πρωτιά) και τις πολλές του απουσίες ώστε να χτυπήσει την δεύτερη θέση. Ο Ατρόμητος χρειάζεται το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και μία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα.
Κανονικά στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου είναι οι Λαζαρίδης και Δημούτσος με τον Αγκουαζί να είναι ο μοναδικός απόντας λόγω τιμωρίας.

Σχετικά άρθρα