Τελικές επαφές για προπονητή

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ισπανική αγορά, αλλά πλέον να εξετάζονται κι άλλες επιλογές λόγω των δυσκολιών που έχουν προκύψει για τους τεχνικούς από την Ισπανία.
 
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση στον Χουάντε Ράμος και περιμένει τον έμπειρο Ισπανό τεχνικό να αποφασίσει εάν ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Ελλάδα. Ο 61χρονος τεχνικός που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ, Σεβίλλη, Τότεναμ και μέχρι πέρσι ήταν για μια τετραετία στον πάγκο της Ντνίπρο έχει πανάκριβο κασέ αλλά ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να το συζητήσει, εφόσον υπάρξει διάθεση συνεργασίας από την άλλη πλευρά. 
 
Οι ερυθρόλευκοι έχουν σε πρώτο πλάνο πάντα τον Χάβι Γκράθια αλλά δεν είναι εύκολο να σπάσει το συμβόλαιο του 45χρονου τεχνικού με τη Μάλαγα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις περιπτώσεις των Βίκτορ και Μπερίτσο. 
 
Μια ακόμη επιλογή από την Ισπανία που έχει σοβαρές πιθανότητας είναι αυτή του Φραν Εσκρίμπα που έκανε πολύ καλή σεζόν φέτος στον πάγκο της Έλτσε. 
 
Στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει επίσης ο Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε που επίσης έχει εργαστεί σε πολλές ισπανικές ομάδες στην καριέρα του.
 
Ό,τι είναι να γίνει αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, με πιθανή πια την αναζήτηση τεχνικού και από άλλη χώρα, ενδεχόμένως την Γαλλία. 

Σχετικά άρθρα