Εβδομάδα Δέλλα

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι για την ΑΕΚ η εβδομάδα που θα διανύσουμε. Στο “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων” υπάρχουν αρκετά ανοικτά θέματα. Με πιο σημαντικό αυτό του προπονητή. Θα μείνει ή θα φύγει ο Τραϊανός Δέλλας; Ιδού η απορία. Η αλήθεια λοιπόν είναι μια: Κανένας δεν μπορεί να ορκιστεί για το τί μέλλει γενέσθαι και το μέλλον του “Κολοσσού” είναι μετέωρο, όπως ακριβώς γράφουμε εδώ και αρκετές μέρες.

Ο προπονητής της “Ένωσης” παραδέχθηκε στη Συνέντευξη Τύπου ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για την επόμενη μέρα του και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού το οποίο θα αφορά τη νέα σεζόν με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Πρόσθεσε δε ότι δεν γνωρίζει αν θα γίνει και κάποιο στο μέλλον.

Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής: Το συμβόλαιο του Δέλλα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Η σεζόν ολοκληρώνεται την Τετάρτη στο Βόλο. Πέρσι η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την παραμονή του “Κολοσσού” στο τελευταίο ματς με τον Πανναξιακό (μήνα Μάιο) και φέτος έχουμε φτάσει Ιούνιο την ώρα που απομένει ένα ανούσιο ματς και όλα είναι ρευστά. Ένα μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πιθανότητες παραμονής – αποχώρησης του Δέλλα είναι αυτή τη στιγμή 50-50. Και κανένας δεν μπορεί να ρισκάρει καμία πρόβλεψη…

Σχετικά άρθρα