Πρωτοποριακό camp Γιαννάκη

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ υπογράφει την διοργάνωση ενός πρωτοποριακού camp μπάσκετ που γίνεται στις εγκαταστάσεις της αθλητική κατασκήνωσης «SkourasSports & LanguageCamp» στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής.
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ που έχει σηκώσει το Ευρωμπάσκετ του 1987 ως παίκτης και εκείνο του 2005 ως προπονητής της Εθνικής ομάδας, θα επιβλέπει και θα ηγηθεί ενός επιτελείου έμπειρων προπονητών που θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα και την φιλοσοφία του.
Σημειώνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε παιδί ηλικίας 7-17 ετών χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι εγγεγραμμένος σε κάποιο αθλητικό σύλλογο.
Το camp περιλαμβάνει:
α) Δυο προπονητικές μονάδες ημερησίως υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη κι ενός γκρουπ έμπειρων προπονητών.
β) Πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης από εξειδικευμένο προπονητή.
γ) Προβολή αγώνων μπάσκετ και διδασκαλία.
Δικαίωμα συμμετοχής στο camp έχει κάθε νέος και νέα ηλικίας 7 ως 17 ετών χωρίς να χρειάζεται να είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιον αθλητικό σύλλογο.
Οι αθλητές που θα επιλέξουν την GiannakisAcademy θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, συνδυάζοντας μπάσκετ και διακοπές δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κασσάνδρας.
Οι εξαιρετικές υποδομές που έχει δημιουργήσει ο Χρήστος Σκούρας με την κατασκευή ενός καινούργιου αθλητικού κέντρου σε μια έκταση 30 στρεμμάτων αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τους μικρούς αθλητές.
Εκτός από γήπεδα μπάσκετ οι εγκαταστάσεις του «SkourasSports & LanguageCamp» διαθέτουν γήπεδα για μπιτς σόκερ αλλά και στίβο για άλλα αθλήματα.
Το camp συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία όπως και με προγράμματα ΟΑΕΔ για χαμηλόμισθους και ανέργους.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Γιώργος Ραμπότας, γυμναστής της μεγάλης ομάδας του Άρη.
Επικοινωνία: Γιώργος Ραμπότας: 6936 699614 – 6906 542489 – 6906 542408
Αθήνα και Ν. Ελλάδα:
Σωκράτης Ηλιάδης: 6946 464647
Skouras camp: 2310828686
*Περισσότερες λεπτομέρειες για το camp μπάσκετ που διοργανώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπορείτε να βρείτε στα εξής link: www.giannakisacademy.com και www.skourascamp.com/el/eidika-programmata/basket-camp-2015.

Σχετικά άρθρα