Φέρνει όβερ εκτός έδρας η Πεσκάρα

101. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ UNDER 1.50
Φιλική αναμέτρηση που θα χρησιμεύεσει ως το τελευταίο τεστ ενόψει των υποχρεώσεων αμφότερων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι παίζουν εκτός με την Ουκρανία την ερχόμενη Κυριακή για τον τρίτο όμιλο όπου διάγουν αναμενόμενη πορεία έχοντας συλλέξει έναν πόντο σε πέντε αγώνες. Η ισοπαλία ήρθε στο εντός έδρας ματς με τη Λευκορωσία. Μέσα στο 2015 έχει δύο φιλικές ήττες με τελευταία το 1-2 από την Τουρκία. Ο κόουτς Χολτς επέλεξε στην αποστολή αρκετούς νεαρούς παίκτες.
Η Μολδαβία συμμετέχει στο 7ο προκριματικό γκρουπ δίχως να έχει καλή παρουσία καθώς είναι στην τελευταία θέση ακόμη πιό κάτω και από το Λιχτενστάιν. Πήραν τον μοναδικό βαθμό στη Ρωσία (1-1) στα υπόλοιπα τέσσερα υπέστη ισάριθμες ήττες. Τον περασμένο Φεβρουάριο έδωσε δύο φιλικά όπου έχασε 2-1 από τη Ρουμανία και έφερε ισοπαλία 1-1 με το Καζαχστάν. Στις 27 Μαρτίου έχασε 2-0 από τη Σουηδία για τον όμιλο των προκριματικών.
Ομάδες που δεν έχουν το εύκολο γκολ αμφότερες συνεπώς δύσκολο το όβερ ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους.
105. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΟΒΕΡ 2.05
Μολονότι δεν ήταν καλή η Μπολόνια κατάφερε να περάσει στον τελικό των πλέι οφ αφήνοντας εκτός την Αβελίνο. Ο τεχνικός Ντέλιο Ρόσι τόνισε στους παίκτες τους πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν πρόκειται να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου κι εκείνοι μάλλον τον άκουσαν στον πρώτο τελικό με την Πεσκάρα όπου κατάφερε να πάρει τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της αντιπάλου. Απόψε της αρκεί και η ισοπαλία για να βρεθεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια του Ιταλικού ποδοσφαίρου καθότι τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο από την αντιπαλό της.
Η φιλοξενούμενη δεν ήταν καλή στο πρώτο ματς. Φάνηκε αγχωμένη μπροστά στο ένθερμο κοινό της. Είχε λίγες καλές στιγμές και δικαίως διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς. Υπέρβαση είναι για την Πεσκάρα το ότι παίζει στον τελικό των πλέι οφ η οποία τερμάτισε στην 7η θέση της κανονική περίοδο της Σέριε Α. Εκτός έδρας επί των ημερών του τεχνικού Μάσιμο Οντο παίζει άκρως επιθετικά και φέρνει εντυπωσιακά αποτέλεσματα από πλευράς τερμάτων. Διόλου τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι από το Μάρτιο και έπειτα έχει εμφανίσει οκτώ όβερ στις εννέα τελευταίες εξόδους της.
Αξίζει το ποντάρισμα στο όβερ αφού η Πεσκάρα υποχρεούται να παίξει επιθετικά για την πρόκριση.

Σχετικά άρθρα