Η «μαύρη λίστα» Αρνεσεν και οι διαπραγματεύσεις

Στην εποχή του Φράνκ Αρνεσεν έχουμε περάσει στον ΠΑΟΚ καθώς ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας έχει προχωρήσει σε επαφές με ενδιαφερόμενους παίκτες και προπονητή, αλλά έχει κάνει και ένα «ξεσκαρτάρισμα» αναφορικά με το έμψυχο υλικό του ΠΑΟΚ.

Ο Αρνεσεν που αναμένεται στην Θεσσαλονίκη (ενδεχομένως και με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ), έχει αξιολογήσει τους περισσότερους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, κρίνοντάς τους, από τα παιχνίδια που έχει παρακολουθήσει στους αγώνες των πλέι οφ. Μάλιστα ο Αρνεσεν έχει αξιολογήσει και θετικά ορισμένους παίκτες αλλά και αρνητικά.

Ήδη στα χέρια των επιτελών του ΠΑΟΚ βρίσκεται μία λίστα με ονόματα παικτών από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Παικτών που έχουν συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ και ορισμένοι από αυτούς, θα κληθούν να λύσουν την συνεργασία τους. Όπως είχαμε γράψει και χθες στο pamesports.gr ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θεωρείται δεδομένο πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον τερματοφύλακα Αστέριο Γιακουμή, τον οποίο όμως ο Αρνεσεν δεν είχε παρακολουθήσει καθώς δεν έπαιξε.

Το ερώτημα είναι ένα και βασικό. Τι θα συμβεί με τους παίκτες που έχουν συμβόλαια και δεν τους θέλει ο Αρνεσεν. Για να το συγκεκριμενοποιήσουμε, το ερώτημα είναι, ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που βρίσκονται στην «μαύρη λίστα» του Αρνεσεν, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαιά τους και να απελευθερωθούν θέσεις στο ρόστερ της ομάδας; Δεν αποκλείεται, για να βρεθεί λύση στο «καυτό θέμα» των διαπραγματεύσεων, να γίνει (όπως έχει προγραμματιστεί) και ευρεία σύσκεψη στην Τούμπα. Ενδεχομένως και με την «παρουσία» του Ιβάν Σαββίδη, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σχετικά άρθρα