Θέαμα και βραβεύσεις από τον Αστέρα Πεύκης

Στο γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης», πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του ΑΟ Αστέρα Πεύκης, το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου. Οι αθλητές με την βοήθεια των προπονητών παρουσίασαν μέρος των προγραμμάτων, με τα οποία θα μετάσχουν στις επερχόμενες διεθνής και εγχώριες διοργανώσεις. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών της χρονιάς.
Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Πεύκης Λυκόβρυσης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ο Αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Καρύμπας, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατραμάδος, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Παπανικολάου και η τοπική σύμβουλος Κορτέσσα Πετροπουλέα.
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο του Αστέρα Πεύκης για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια για την άνοδο του αθλητισμού. Είμαι ενθουσιασμένη από την προσπάθεια του συλλόγου και πρέπει να την ακολουθήσουν και άλλοι», ήταν τα λόγια της κ. Παττούλη, όταν οι αθλήτριες Λίλα Κασάπογλου και Εύη Αγγελούση, που θα πάρουν μέρος στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μπακού, μαζί με την προπονήτρια τους Βαρβάρα Βοϊβόδα, της έδωσαν υπογεγραμμένη την επίσημη μπλούζα του καλοκαιρινού Camp του συλλόγου που θα γίνει στο Λουτράκι (12-18/07/15).
Από την πλευρά του Αστέρα Πεύκης ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κασάπογλου ανέφερε: «Ο σύλλογος μας για ακόμα μια χρονιά διέπρεψε στους διεθνής και εγχώριους αγώνες. Με τα 24 χρυσά, 21 ασημένια και 14 χάλκινα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο και ακροβατικού διαδρόμου αποδείξαμε πως γίνεται πολύ σωστή δουλειά από τους προπονητές του συλλόγου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους γονείς που πάντα είναι στο πλευρό μας».
Οι καλύτεροι του Grand Prix:
ΤραμπολίνοΚατηγορία 15+ ετών1. Λίλα Κασάπογλου2. Βαγγέλης Μακρής3. Εύη Αγγελούση
Κατηγορία 11-14 ετών1. Αναστασία Παπαδημητρίου2. Δημήτρης Μακρής3. Άννα Σταύρου
Κατηγορία 8-10 ετών1. Όλγα Μακρή2. Λυδία Τουστζόγλου3. Μανώλης Φραγκιαδάκης
Κατηγορία Level1. Μαρία Κατσαρού2. Λυδία Παπαδημητρίου3. Κωνσταντίνα Βραχωρίτη
Ακροβατικός ΔιάδρομοςΚατηγορία 15+ ετών1. Βασιλική Βαβουράκη2. Σοφία Καραμανωλάκη3. Ηρώ Πάλλη
Κατηγορία 11-14 ετών1. Αλεξάνδρα Εφραιμόγλου2. Αναστασία Πλατανοπούλου3. Αρετή Κέντρου-Άρτεμις Χάλαρη
Κατηγορία 8-10 ετών1. Μαργαρίτα Πατέρα2. Δήμητρα Μηνρίνου3. Αλκυώνη Παπαναστασίου

Σχετικά άρθρα