Ο Αρνεσεν «εκοψε» την ανανέωση του Ιτάνζ

Το συμβόλαιο του Σάρλ Ιτάνζ με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Όμως, μάλλον, δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Και λέμε, μάλλον, γιατί το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, πριν από την έλευση του Φράνκ Αρνεσεν, στην Μικράς Ασίας 1, υπήρξε η διάθεση από στελέχη του ΠΑΟΚ, να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Ιτάνζ. Έκριναν, πως οι επιδόσεις του, στα περισσότερα παιχνίδια όπου αγωνίστηκε, ήταν πολύ καλές. Και πρότειναν- εισηγήθηκαν να υπογράψει ο Ιτάνζ νέο συμβόλαιο συνεργασίας.
Μετά την ανάληψη όμως, των καθηκόντων, από τον Φράνκ Αρνεσεν και την αξιολόγηση των παικτών που έκανε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η απόφαση του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ήταν να μην εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του Ιτάνζ. Αυτή η εισήγηση του Αρνεσεν, δεν βρήκε σύμφωνους ορισμένους από όσους επεδίωξαν την παραμονή του Καμερουνέζου γκολκήπερ. Μάλλον όμως, θα «περάσει» η εισήγηση του Δανού αθλητικού διευθυντή.
Και ο ίδιος ο Ιτάνζ έλεγε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, πως πολύ δύσκολα θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Είχε ενημερωθεί για τις εξελίξεις.
Πάντως για τον Ιτάνζ δείχνει έντονο ενδιαφέρον η Τουρκική Osmanlispor FKπου έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη.

Σχετικά άρθρα