«Στοπ» στη συνεργασία της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. με την Skoda

Με ανακοίνωση της η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποίησε ότι μετά από 35 χρόνια η συνεργασία της με την SKODA AUTO A.S. έλαβε τέλος καθώς η SKODA αποφάσισε να καταγγείλει την σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συνεργασία των δύο αναμένεται να τερματιστεί τον Μάιο του 2017.

Σημειώνεται πως ιδιοκτήτης τόσο της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όσο και της ακριτικής ομάδας είναι ο Χρήστος Πανόπουλος και πλέον αναμένεται να δούμε αν η εξέλιξη αυτή θα επηρρεάσει και τον σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., μεταξύ των άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της, υπήρξε η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της SKODA, για 35 συναπτά έτη.

Την 29η Μαΐου 2015, η SKODA AUTO a.s. κατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα, ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30η Μαΐου 2017.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας. Αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTO a.s. να το πράξει.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και τώρα που γράφεται αυτό το Δελτίο Τύπου, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODA στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα το τετραπλάσιο από τις χώρες της Μεσογείου.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο. Και θα παραμείνει έτσι.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTO a.s.

Με την ευκαιρία, θέλουμε, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017.

ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε”.

Σχετικά άρθρα