Ψηλά στη λίστα ο Παλομίνο

Το όνομα του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2014 αγωνίζεται στη γαλλική Μετς, είναι μία από τις τρεις επιλογές που έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους οι άνθρωποι της “Ένωσης”.

Ο γεννημένος στο Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν της Αργεντινής στόπερ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαν Λορέντζο με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε μέχρι το 2013. Τη σεζόν 2013-2014 φόρεσε τη φανέλα της Αρχεντίνος Τζούνιορς για 18 ματς και το περασμένο καλοκαίρι έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι και προσγειώθηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μετς. Στo σαμπιονά έπαιξε σε 24 αγώνες (1.925′), πέτυχε ένα γκολ και είδε πέντε φορές την κίτρινη κάρτα.
Μετά τον υποβιβασμό της Μετς ενεργοποιήθηκε ο όρος του συμβολαίου του, ο οποίος του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος, ωστόσο η γαλλική ομάδα και ο νέος της τεχνικός διευθυντής Κάρλος Φρέιτας (ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν στον Παναθηναϊκό), επιθυμούν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους. 

Σχετικά άρθρα