Επιμένει ισπανικά

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του νέου προπονητή για τον Ολυμπιακό, μετά την απομάκρυνση του Βίκτορ Περέιρα που θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια στη Φενέρ.
 
Οι ερυθρόλευκοι επιμένουν στην ισπανική αγορά και επιχειρούν να προσλάβουν τεχνικό που δεσμεύεται με συμβόλαιο σε ομάδα της Primera, έχοντας την αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.
 
Το όνομα του Φραν Εσκριμπά της Έλτσε είναι πάντα σε πρώτο πλάνο, ενώ πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τον Ολυμπιακό να περιμένει απάντηση για μία άλλη περίπτωση, πιθανότατα του Μαρθελίνιο της Βιγιαρεάλ. Ένας προπονητής που επίσης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του, την οποία έβγαλε φέτος στην Ευρώπη. Επαφές γίνονται και για τον Χάβι Γκράθια, ενώ κατά άλλες πηγές ο Ολυμπιακός περιμένει και την οριστική απόφαση του Χουάντε Ράμος. 
 
Οι προτάσεις εξακολουθούν να έρχονται κατά κύματα στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ και για άλλους τεχνικούς, ωστόσο η προσήλωση είναι αυτή τη στιγμή στις περιπτώσεις από την ισπανική αγορά με αισιοδοξία ότι τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει θετική έκβαση με έναν εκ των στόχων του Ολυμπιακού, στο «μοντέλο» που είχε τεθεί εξ΄αρχής. Δηλαδή προπονητής νέος σε ηλικία, με δίψα για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και με μοντέρνα και επιθετική αγωνιστική φιλοσοφία. 

Σχετικά άρθρα