Δεύτερος στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ

Από το γκρουπ των ισχυρών ομάδων, όπως ήταν βεβαίως γνωστό, θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τα μέσα Ιουλίου. Η φετινή διαδικασία, συμμετοχής στο Γιουρόπα Λίγκ, είναι πρωτόγνωρη για τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς για πρώτη φορά θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τα μέσα Ιουλίου, ενώ συνήθως τα πρώτα παιχνίδια του, τα προηγούμενα χρόνια, τα έδινε στα τέλη Ιουλίου. Τότε, συμμετείχε είτε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ, είτε στον αντίστοιχο του Τσάμπιονς Λίγκ.

Φέτος ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Η κλήρωση για τους αγώνες θα γίνει στις 22 Ιουνίου. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση των ισχυρών ομάδων με 40.880 βαθμούς. Πρώτη ομάδα είναι η Κοπεγχάγη με 40.960 βαθμούς. Ακολουθεί στην σχετική κατάταξη των ισχυρών ομάδων η Τουρκική Τραμπζονσπόρ με 36.520 βαθμούς και έπονται η Λέγκια Βαρσοβίας με 24.800 βαθμούς, η Γουέστ Χαμ με 16.078 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει στις 16 και στις 23 Ιουλίου αυτές τις ομάδες καθώς και άλλες 28 που συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ των ισχυρών.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι θα αρχίσει πολύ νωρίς και στον ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξουν τις διαδικασίες για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Σχετικά άρθρα