Απορρίφθηκε η αίτηση για της ΕΠΣ για ΕΠΟ

Μετά τη χθεσινή διαδικασία στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για την εκδίκαση της αίτησης της ΕΠΣ Θεσσαλίας το δικαστήριο αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την αίτησή της.
Θυμίζουμε ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας είχε καταθέσει αίτηση με την οποία ζητούσε την έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του ΔΣ παραμένουν στη θέση τους και το θέμα πλέον αφορά στα εσωτερικά της ΕΠΣ.
Ο δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Παναγόπουλος δήλωσε: 
«Σεβόμαστε την απόφαση , συνεχίζουμε τις ενέργειες μας. Η ΕΠΣ κατέθεσε αίτηση προσφυγής στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ που την απέβαλλε από το μητρώο της ομοσπονδίας και ζητά την τιμωρία των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, καθώς και των 37 Ενώσεων που παραστάθηκαν στον πολιτικό δικαστήριο εναντίων της ΕΠΣ Θεσσαλίας παραβιάζοντας τον κανονισμό και το καταστατικό της ΕΠΟ».
Η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει καταθέσει έφεση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητάει την ανατροπή της απόφασης της ΕΠΟ για την αποβολής της ΕΠΣ από τα μητρώα. Μάλιστα έχει στείλει εξώδικο κατά της ΕΠΟ με το οποίο ζητάει να μην εφαρμοστεί η ποινή που της επιβλήθηκε γιατί δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση.

Σχετικά άρθρα